spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΛύκος επιτίθεται και αρπάζει σκύλο στο κέντρο μιας πόλης (βίντεο)

Λύκος επιτίθεται και αρπάζει σκύλο στο κέντρο μιας πόλης (βίντεο)

|

Σε λίγα δευτερόλεπτα, το μεγάλο αρπακτικό ορμά στο μικρό σκυλί, το αρπάζει με τα σαγόνια του και τραβά αβίαστα. Οι άνθρωποι που παρακολουθούν τη σκηνή τρέχουν να το γλυτώσουν, αλλά είναι αργά.

Λύκος”, φωνάζει κάποιος που μόλις τον είδε να εμφανίζεται λίγα μέτρα από το κόσμο. Ο στόχος του είναι να αρπάξει ένα μικρό σκυλί που είδε μπροστά του. Και το κάνει με αδυσώπητο τρόπο.

Με απίστευτη ορμή, με έσα ένα δευτερόλεπτο, τον πιάνει με το στόμα του παρά την προσπάθεια του σκύλου να διαφύγει. Και εξίσου εύκολα το μεταφέρει με τα σαγόνια του. Οι άνθρωποι που είναι μάρτυρες της επίθεσης τρέχουν να προσπαθήσουν να την αποτρέψουν αλλά η ταχύτητα του ζώου είναι ανυπέρβλητη. Όλα συμβαίνουν σε λίγα δευτερόλεπτα και στην καρδιά της πόλης, περιτριγυρισμένα από ανθρώπους και αυτοκίνητα.

Συνέβη στο Tolve, μια ιταλική τοποθεσία που βρίσκουμε στην επαρχία Potenza,στην περιοχή Basilisca. Είναι μια πόλη με σχεδόν 3.500 κατοίκους.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί – Βίντεο

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί Αρκούδα εισβάλλει στην αυλή ενός σπιτιού σε χωριό της Ρουμανίας - Τα πρόβατα προσπαθούν να προστατεύσουν τα αρνιά τους από...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ