spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτέλιος Πέτσας: "Παράταση του lockdown μετά τις 7 Δεκεμβρίου"

Στέλιος Πέτσας: “Παράταση του lockdown μετά τις 7 Δεκεμβρίου”

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Παράταση του lockdown μετά τις 7 Δεκεμβρίου προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σε συνέντευξή του στο MEGA.

O κ. Πέτσας τόνισε πως τα στοιχεία δείχνουν μια σταθεροποίηση ή και μείωση ενώ υπογράμμισε πως υπάρχουν και θετικά στοιχεία, όπως ότι τα εξιτήρια είναι περισσότερα από τις εισαγωγές.

Πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης, όπως επισήμανε, είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι εμβολιασμοί των πολιτών κατά του κορωνοϊού μέχρι το τέλος Ιουνίου, ενώ τόνισε πως οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν τέλη Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου και η κυβέρνηση θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης προκειμένου να πειστούν οι πολίτες.

Απαντώντας σε ερώτημα για το ποιος τομέας θα ανοίξει πρώτα – τα σχολεία ή το λιανεμπόριο– ο κ. Πέτσας δήλωσε πως ακόμη η κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να προχωρήσει σε τέτοιες ανακοινώσεις.

Παρέπεμψε δε, προς το τέλος της εβδομάδας όταν και θα γίνει γνωστός ο «οδικός χάρτης» για το άνοιγμα της χώρας.

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ενημέρωσε πως εξετάζεται η σειρά με την οποία θα ανοίξουν σχολεία, λιανική αγορά και εστίαση, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν σύντομα και τα κομμωτήρια.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κυνηγεσία 2024»: 8 πράγματα που αφορούν όσους πρόκειται να επισκεφθούν την έκθεση

«Κυνηγεσία 2024»: 8 πράγματα που αφορούν όσους πρόκειται να επισκεφθούν την έκθεση 1. Εισιτήριο θα βρεις στην είσοδο του εκθεσιακού κέντρου MEC Παιανίας (6 ευρώ)....
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ