spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΛιβαδειά: Για κακούργημα διώκεται 77χρονος που δηλητηρίασε σκύλο

Λιβαδειά: Για κακούργημα διώκεται 77χρονος που δηλητηρίασε σκύλο

|

 

Στον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο δολοφόνος ενός δεσποζόμενου σκύλου στη Λιβαδειά.

Αντιμέτωπος με την κακουργηματική πράξη της θανάτωσης ζώου βρίσκεται 77χρονος από τη Λιβαδειά, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος για δηλητηρίαση δεσποζόμενου σκύλου ιδιοκτησίας 60χρονης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο δράστης της απάνθρωπης αυτής πράξης είχε ρίξει εντός περιφραγμένου χώρου όπου βρισκόταν το ζώο δηλητηριασμένη τροφή.

Η ιδιοκτήτρια βρήκε τα υπολείμματα και το ζώο δηλητηριασμένο και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία που έκανε αυτοψία στο χώρο ενώ εξέτασε και το υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Ακολούθησε η σύλληψη του 77χρονου ο οποίος οδηγήθηκε στοΝ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς και παραπέμφθηκε σε τακτικό Ανακριτή.

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με την τελευταία τροπολογία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, επιβάλλεται ποινή κάθειρξης έως δέκα (10) έτη κατ’ ανώτατο όριο, σε όποιον φονεύει ή βασανίζει ζώα καθώς και με χρηματική ποινή μέχρι πεντακόσιες (500) ημερήσιες μονάδες, το ύψος των οποίων ορίζεται από πενήντα (50) έως εκατό (100) ευρώ έκαστη.

Πηγή: lamiareport

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα – Βίντεο

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα Το κυνήγι έχει πάψει εδώ και καιρό και τα αγριογούρουνα δίχως κανένα φόβο πλέον ξεχύνονται στους...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ