spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΛιοντάρι έκοψε το δάχτυλο ενός υπαλλήλου ζωολογικού κήπου - Bίντεο

Λιοντάρι έκοψε το δάχτυλο ενός υπαλλήλου ζωολογικού κήπου – Bίντεο

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Λιοντάρι έκοψε το δάχτυλο ενός υπαλλήλου ζωολογικού κήπου καθώς εκείνος το πείραζε

Υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος, για τον οποίο δεν πρέπει ουδέποτε να αγγίζεις τα ζώα στον ζωολογικό κήπο και αυτός ο άνθρωπος έμαθε το συγκεκριμένο μάθημα με τον δύσκολο τρόπο!

Viral πλάνα απαθανάτισαν τη στιγμή, που ένας άνδρας, υπάλληλος σε ζωολογικό κήπο της Τζαμάικας, έχασε το δάχτυλό του από ένα λιοντάρι! Στο σοκαριστικό βίντεο, ο άνδρας εμφανίζεται να περνάει το δάχτυλό του μέσα από την περίφραξη και να το κουνάει στο πρόσωπο του αρσενικού λιονταριού.

Έτσι, το λιοντάρι έκοψε το δάχτυλο του υπαλλήλου κάνοντας ό,τι κάνουν τα αρπακτικά, άδραξε την ευκαιρία για ένα σνακ.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι ο άνδρας, ο οποίος φαινόταν να είναι μέλος του προσωπικού του ζωολογικού κήπου της Τζαμάικα, έκανε τον… καμπόσο στους θεατές, όταν όλα πήγαν φρικτά στραβά.
«Όταν συνέβη, νόμιζα ότι ήταν ένα αστείο. Δεν το σκέφτηκα πως είναι σοβαρό. Δεν συνειδητοποίησα τη σοβαρότητά του, γιατί είναι δουλειά τους να κάνουν κάτι τέτοια», είπε στον Jamaica Observer.

«Προφανώς, όταν έπεσε στο έδαφος, όλοι κατάλαβαν ότι ήταν σοβαρό. Όλοι άρχισαν να πανικοβάλλονται», πρόσθεσε.Το πλέον viral βίντεο έχει προκαλέσει ανησυχία για την ευημερία του λιονταριού και τη μεταχείρισή του από το προσωπικό.
Δείτε το σοκαριστικό περιστατικό:

Πηγή: sport-fm

Δείτε επίσης: Σοκαριστικό: Τρία παιδιά σκοτώθηκαν από λιοντάρια στην Τανζανία

 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ινδία: Λιοντάρι κατασπάραξε άνδρα που μπήκε στο κλουβί για σέλφι

Ινδία: Λιοντάρι κατασπάραξε άνδρα που μπήκε στο κλουβί για σέλφι Ο 38χρονος -που πιθανόν ήταν μεθυσμένος- σκαρφάλωσε φράχτη 7.5 μέτρων και μπήκε μέσα στον χώρο...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ