spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΛευκός καρχαρίας αποκεφάλισε δύτη στο Μεξικό

Λευκός καρχαρίας αποκεφάλισε δύτη στο Μεξικό

|

Λευκός καρχαρίας αποκεφάλισε δύτη στο Μεξικό

O άτυχος ψαράς βρήκε φρικτό τέλος στην πρώτη θανάσιμη επίθεση καρχαρία το 2023

Φονική επίθεση λευκού καρχαρία δέχθηκε ένας δύτης, ανοικτά των ακτών του Μεξικού – Του έκοψε το κεφάλι ως τους ώμους

Η πρώτη θανατηφόρα επίθεση καρχαρία το 2023 αναφέρθηκε στο Μεξικό. Ο Μάνουελ Λόπεζ έκανε καταδύσεις στις 5 Ιανουαρίου για μαλάκια στον κόλπο Τομπάρι, όταν αποκεφαλίστηκε από έναν μεγάλο λευκό καρχαρία μήκους 6 μέτρων.

Το θύμα βούτηξε στον ανοιχτό ωκεανό γύρω στις 11:30 π.μ., όταν δέχθηκε επίθεση από έναν λευκό καρχαρία μήκους 6 μέτρων. Η φρικτή τραγωδία συνέβη στις 5 Ιανουαρίου, ενώ ο Manuel Lopez, 53 ετών, μάζευε ένα είδος μαλακίου στα ανοιχτά του Benito Juarez στη Sonora, στη δυτική ακτή του Μεξικού, ανέφερε η Tracking Sharks. 

«Βουτούσε όταν ο καρχαρίας του επιτέθηκε και του έκοψε το κεφάλι δαγκώνοντας και τους δύο ώμους του», είπε ο Χοσέ Μπερνάλ, μιλώντας για τον ψαρά. Η αποστολή οστρακοαλιείας του Λόπεζ διακόπηκε όταν ο καρχαρίας δάγκωσε το κεφάλι του.

Ο Μπερνάλ πρόσθεσε ότι οι ντόπιοι δύτες είχαν προειδοποιηθεί για την παρουσία καρχαριών στην περιοχή και οι περισσότεροι δεν είχαν βγει έξω για αρκετές ημέρες.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες από την περιοχή, η έλλειψη θαλασσινών έχει δημιουργήσει ζήτηση και με το οικονομικό του μέλλον να διακυβεύεται, ο Λόπεζ επέλεξε να βουτήξει.

Δεν είναι σαφές τι ώθησε το αρπακτικό να επιτεθεί, αλλά ο καρχαρίας θα μπορούσε να είχε προσελκυστεί από τις αναταράξεις και τους ήχους που δημιουργούσε ο Λόπεζ ενώ μάζευε μαλάκια, ανέφερε η Tracking Sharks.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακά πλάνα: Φάλαινες δολοφόνοι περικυκλώνουν μπλε καρχαρία στις ακτές της Καλιφόρνια – Βίντεο

Εντυπωσιακά πλάνα: Φάλαινες δολοφόνοι περικυκλώνουν μπλε καρχαρία στις ακτές της Καλιφόρνια Φυσιοδίφες απαθανάτισαν τη θεαματική στιγμή που ένας φοβερός μπλε καρχαρίας έπαθε το σοκ μιας...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ