spot_img
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΛεοπάρδαλη επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά μοντέλο κατά τη διάρκεια φωτογράφισης

Λεοπάρδαλη επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά μοντέλο κατά τη διάρκεια φωτογράφισης

|

Ένα τρομερό περιστατικό έλαβε χώρα στην Γερμανία, με μια λεοπάρδαλη να επιτίθεται σε μοντέλο κατά την διάρκεια φωτογράφισης.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το BBC, το 36χρονο μοντέλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι .

Η φωτογράφιση πραγματοποιούταν μέσα σε κλουβί όπου φιλοξενούνταν δύο λεοπαρδάλεις, σ’ ένα κέντρο που φιλοξενεί ζώα τα οποία παλαιότερα «εργάζονταν» για τη βιομηχανία του θεάματος (π.χ. σε τσίρκο κ.ά.).

Ο ακριβής λόγος για τον οποίο γινόταν η φωτογράφιση δεν είναι γνωστός, αν και πιθανότατα επρόκειτο για κάποια φωτογράφιση εμπορικού χαρακτήρα. 

Οι αρχές της πόλης Μπούργκενλαντ, όπου σημειώθηκε το συμβάν, ανακοίνωσαν πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τον γενικό πληθυσμό και πως διενεργείται έρευνα γύρω από τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Όσον αφορά το μοντέλο, η γερμανική εφημερίδα Bild αποκάλυψε πως πρόκειται για μια 36χρονη γυναίκα ονόματι Τζέσικα Λάιντολφ. Σύμφωνα με την προσωπική ιστοσελίδα της κ. Λάιντολφ, η ίδια πρόκειται για φιλόζωη που φιλοξενεί στην οικία της διάφορα είδη ζώων, όπως άλογα, γάτες, περιστέρια και παπαγάλους.

Οι ιδιοκτήτες του κέντρου φιλοξενίας των αιλουροειδών, όπου έλαβε χώρα η φωτογράφιση, αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο σχετικά με το συμβάν. Σύμφωνα με τη δική τους ιστοσελίδα, τα ζώα του κέντρου έχουν συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, όπως η σειρά «Game of Thrones» αλλά και διαφημίσεις για εταιρείες όπως η BMW.

Οι συνθήκες διαβίωσης των ζώων του κέντρου, καθώς και η ασφάλειά του ελέγχθηκαν για πρώτη φορά μόλις πρόσφατα, από κτηνίατρους της περιοχής. Με αφορμή την επίθεση στο μοντέλο, η διεθνής φιλοζωική οργάνωση PETA ζήτησε τα μεγάλα αιλουροειδή να κρατούνται αποκλειστικά σε αναγνωρισμένα και κατάλληλα κέντρα διάσωσης, όπου δεν θα μπορούσε κάποιος να τα εκμεταλλευτεί για εμπορικούς σκοπούς.

Πηγή: BBC

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα – Βίντεο

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα Το κυνήγι έχει πάψει εδώ και καιρό και τα αγριογούρουνα δίχως κανένα φόβο πλέον ξεχύνονται στους...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ