spot_img
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΛαθροθήρες πυροβόλησαν αλλοδαπό στα Γιάννενα - Τι ισχυρίστηκαν

Λαθροθήρες πυροβόλησαν αλλοδαπό στα Γιάννενα – Τι ισχυρίστηκαν

|

Λαθροθήρες πυροβόλησαν αλλοδαπό στα Γιάννενα – Τι ισχυρίστηκαν οι κατηγορούμενοι…

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και σωματική βλάβη από αμέλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kynigesia.gr και από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων μεταφέρθηκε ένας αλλοδαπός, ο οποίος έφερε τραύματα από λειόκαννο όπλο. Το εν λόγω άτομο με χώρα προέλευσης το Πακιστάν, δεν διέθετε χαρτιά για άδεια παραμονής στην χώρα, ενώ παράλληλα  εργαζόταν στην περιοχή σε στάβλο με ζώα.

Όπως προέκυψε από τη διερεύνηση της υπόθεσης, λίγο νωρίτερα, ο ένας από τους συλληφθέντες, βρισκόμενος με τον συγκατηγορούμενό του σε περιοχή των Ιωαννίνων, όπως ισχυρίστηκε υπέλαβε ως θήραμα τον αλλοδαπό, τραυματίζοντάς τον με το λειόκαννο του όπλο.

Αξίζει να επισημανθεί ότι σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στις 19:30 το βράδυ της Παρασκευής, οπότε αυτομάτως γίνεται λόγος για προϊόν λαθροθηρίας και όχι περί νόμιμου κυνηγίου.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή των Μαρμάρων Ιωαννίνων.

Το όπλο κατασχέθηκε, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φλώρινα: Πώς έγινε το ατύχημα με τον 43χρονο – Τρεις συλλήψεις για τον τραυματισμό του

Φλώρινα: Πώς έγινε το ατύχημα με τον 43χρονο Σε κρίσιμο χειρουργείο υποβάλλεται ο 43χρονος άνδρας από την Φλώρινα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί του...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ