spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΛάρισα: Κοπάδι αγριογούρουνων συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Λάρισα: Κοπάδι αγριογούρουνων συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ

|

Λάρισα: Κοπάδι αγριογούρουνων συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Ο οδηγός ευτυχώς διατήρησε την ψυχραιμία του και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα 

Σε κοπάδι αγριογούρουνων έπεσε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κοζάνης, που εκτελούσε το βραδινό δρομολόγιο την Πέμπτη για Αθήνα. Τα ζώα βρέθηκαν ξαφνικά στην τροχιά του οχήματος αλλά ο οδηγός με ψυχραιμία κράτησε σταθερή την πορεία του λεωφορείου και φρέναρε έγκαιρα.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr, υπήρξε σύγκρουση με κάποια από τα ζώα, και σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο λεωφορείο. Οδηγός και επιβάτες κατέβηκαν, και προσπαθούσαν να μαζέψουν προφυλακτήρες, και άλλα κομμάτια του μπροστινού μέρους του οχήματος.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 23:30 και όπως είναι λογικό το λεωφορείο αναγκάστηκε να μείνει ακινητοποιημένο στον Σαραντάπορο.

Κανείς από τους επιβάτες δεν έπαθε τίποτα, ενώ μετά από συνεννόηση του οδηγού με το ΚΤΕΛ Κοζάνης, μετά από περίπου μία ώρα, ήρθε άλλο λεωφορείο και τους παρέλαβε ώστε να συνεχίσουν κανονικά το ταξίδι τους προς την Αθήνα.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυνηγός έπεσε σε γκρεμό, το όπλο εκπυρσοκρότησε και έχασε το χέρι του

Κυνηγός έπεσε σε γκρεμό, το όπλο εκπυρσοκρότησε και έχασε το χέρι του Απίστευτο ατύχημα στοίχισε το χέρι ενός κυνηγού στη Λάρισα Δυσάρεστη εξέλιξη είχε το ατύχημα...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ