spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΛαμία: Διάσωση κυνηγόσκυλου από φαράγγι 50 μέτρων

Λαμία: Διάσωση κυνηγόσκυλου από φαράγγι 50 μέτρων

|

Λαμία: Διάσωση κυνηγόσκυλου από φαράγγι 50 μέτρων

Ο «Μπόκο» είχε εγκλωβιστεί σε βάθος 50 μέτρων στο φαράγγι και καλούσε σε βοήθεια – Τελικά ανασύρθηκε σώος από τους άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ

Το κυνηγόσκυλο είχε πέσει στο φαράγγι από την Κυριακή (29/1) όταν μια παρέα κυνηγών από την Ηράκλεια και τη Δαμάστα είχαν πάει για κυνήγι σε ορεινή περιοχή πάνω από τα χωριά τους.

Άγνωστο πως το άτυχο κυνηγόσκυλο έπεσε σε ένα φαράγγι. Οι κυνηγοί το άκουγαν να ζητάει βοήθεια αλλά δεν μπορούσαν να το πλησιάσουν, ούτε να το δουν, αφού το φαράγγι ήταν πολύ απότομο.

Όσο κι αν προσπάθησαν να βρουν μονοπάτι για να το πλησιάζουν δεν τα κατάφεραν μέχρι που έπεσε το σκοτάδι και εγκατέλειψαν την προσπάθεια.

Λαμία: Διάσωση κυνηγόσκυλου από φαράγγι 50 μέτρων

Το πρωί της Δευτέρας ο ιδιοκτήτης ζήτησε τη βοήθεια της Π.Υ. και στο σημείο πήγε η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, όπου διαπιστωσαν ότι το σκυλί συνέχιζε να καλεί σε βοήθεια.

Τελικά με σχοινιά κατέβηκαν σε βάθος 50 μέτρων στο φαράγγι και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν σώο το εξαντλημένο σκυλάκι, το οποίο είναι και πάλι στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη του.

Το πρωί της Δευτέρας ο ιδιοκτήτης ζήτησε τη βοήθεια της Π.Υ. και στο σημείο πήγε η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, όπου διαπιστωσαν ότι το σκυλί συνέχιζε να καλεί σε βοήθεια. Τελικά με σχοινιά κατέβηκαν σε βάθος 50 μέτρων στο φαράγγι και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν σώο το εξαντλημένο σκυλάκι, το οποίο είναι και πάλι στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη του

Το πρωί της Δευτέρας ο ιδιοκτήτης ζήτησε τη βοήθεια της Π.Υ. και στο σημείο πήγε η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, όπου διαπιστωσαν ότι το σκυλί συνέχιζε να καλεί σε βοήθεια. Τελικά με σχοινιά κατέβηκαν σε βάθος 50 μέτρων στο φαράγγι και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν σώο το εξαντλημένο σκυλάκι, το οποίο είναι και πάλι στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη του.

Πηγή: lamiareport

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυστραλία: Δεκάδες φάλαινες-πιλότοι προσάραξαν σε ακτή – Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης

Αυστραλία: Δεκάδες φάλαινες-πιλότοι προσάραξαν σε ακτή - Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης Μια δραματική επιχείρηση για τη διάσωση της ζωής περισσότερων από 100 φαλαινών-πιλότων έληξε με μερική...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ