spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚυβέρνηση σε ΠΑΡΑΝΟΙΑ!

Κυβέρνηση σε ΠΑΡΑΝΟΙΑ!

|

 

Λίγα μόλις λεπτά χρειάστηκαν για να ανακοινώσει ο Υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς την συνέχιση απαγόρευσης μετακίνησης σε κυνηγούς και ψαράδες. Εξαίρεση για το κυνήγι αποτέλεσαν οι περιφεριακές ενότητες Ξάνθης, Έβρου και Ροδόπης, στις οποίες έχει εντοπιστεί πρόβλημα με την Αφρικανική πανώλη των χοίρων και για αυτό τον λόγο επετράπη το κυνήγι του εν λόγω θηράματος.

Για τις περιοχές αυτές, λοιπόν, ανακοινώθηκε ότι επιτρέπεται η μετακίνηση στους κυνηγούς: Δυο άτομα στο αυτοκίνητο και ότι άλλο προβλέπεται με βάση το πρωτόκολλο για τον covid-19.

Μάλιστα, με ιδιαίτερα αυστηρό ύφος ανακοίνωσε και τις ποινές σε περίπτωση παράβασης, που προβλέπουν μέχρι και 3 χρόνια αφαίρεσης της άδειας κυνηγίου. Αυτό που διαφεύγει μάλλον στον κ. Χαρδαλιά είναι το ότι με βάση την ετήσια ρυθμιστική που έχει εκδοθεί από το υπουργείο περιβάλλοντος με υπογραφή του κ. Χατδηδάκη, η περίοδος θήρας του αγριόχοιρου έχει κλείσει στις 20/1/2021.

Πλέον, οδηγούμαστε, με μαθηματική ακρίβεια, στο συμπέρασμα πως η κυβέρνηση έχει “χάσει τα αυγά και τα πασχάλια” και οι όποιες λογικές εξηγήσεις είναι περιττές…

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κροκόδειλος πήρε έναν υπνάκο στους τροχούς πολεμικού αεροσκάφους – Βίντεο

Ένας κροκόδειλος αποφάσισε να πάρει τον ύπνο του μπροστά από τους τροχούς πολεμικού αεροσκάφους Ένας τεράστιος κροκόδειλος φάνηκε να αποκοιμιέται στις ρόδες ενός αεροπλάνου και...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ