spot_img
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚυβέρνηση: Εκδικητική στάση απέναντι στους Κυνηγούς & Ψαράδες!

Κυβέρνηση: Εκδικητική στάση απέναντι στους Κυνηγούς & Ψαράδες!

|

 

Πλέον δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελείται από ανθρώπους που μισούν το κυνήγι και το ψάρεμα, με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Όταν, μάλιστα το μίσος συνοδεύεται από άκρατες ιδεοληψίες, τότε προκύπτει τοξικότητα, όπως αυτή αποτυπώθηκε και σήμερα, καθώς η κυβέρνηση πέταξε και πάλι στο καλάθι των αχρήστων τις αιτιάσεις των κυνηγών, τις προτάσεις των κυνηγετικών οργανώσεων, αλλά και τις εισηγήσεις μερίδας των λοιμωξιολόγων, για να «ανοίξει» και πάλι το κυνήγι.

Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, αλλά, μεταξύ των κυνηγών αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι η απόφαση για τη μη άρση του lockdown για την αγαπημένη τους δραστηριότητα έχει και εκδικητικό χαρακτήρα.

Εκδίκηση, απέναντι στις οργανώσεις των κυνηγών, μετά τη χτεσινή συνάντηση –μέσω τηλεδιάσκεψης- με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα , αλλά και με το Κ.Κ..

«Απολύτως αναμενόμενο», είναι οι δύο πρώτες λέξεις της χτεσινής ανακοίνωσης της Ν.Δ. που φαίνεται να… ενοχλήθηκε τα μάλα από την ενασχόληση του Αλέξη Τσίπρα με το κυνήγι και τις κυνηγετικές οργανώσεις και από το περιεχόμενο αυτής (της ανακοίνωσης) ήταν «απολύτως αναμενόμενο» πως το κυνήγι δεν πρόκειται ν’ ανοίξει.

Για να καταλάβει κάποιος το πόσο μισεί η κυβέρνηση το κυνήγι και το ψάρεμα, αξίζει να σημειώσουμε ότι ανακοίνωσε πως από την 1η Φλεβάρη ανοίγουν τα γυμνάσια και τα λύκεια (και καλά κάνουν), καθώς και τα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ, ενώ στα ταξί θα επιτρέπονται πλέον δύο επιβάτες.

Για όλες τις παραπάνω κατηγορίες ο συνωστισμός και ο κίνδυνος μετάδοσης της νόσου είναι ασύγκριτα μεγαλύτερος σε σχέση με το μοναχικό κυνήγι. Αλλά στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα..

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα – Βίντεο

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα Το κυνήγι έχει πάψει εδώ και καιρό και τα αγριογούρουνα δίχως κανένα φόβο πλέον ξεχύνονται στους...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ