spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚυνολογικός Όμιλος Ελλάδος: Συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κώστα...

Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος: Συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος, με αφορμή τη συνάντηση που πραγματοποίησαν η πρόεδρος Ιωάννα Γαλανού και ο γεν. γραμματέας Δημήτρης Γκουζούνας με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, το απόγευμα της Τρίτης 23/02:

 

Συνάντηση με τον Υπουργό πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα η Πρόεδρος Ιωάννα Γαλανού & ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Γκουζούνας, εκπροσωπώντας το ΔΣ του ΚΟΕ.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ φιλικό & εποικοδομητικό κλίμα, μετά από σχετικό αίτημά μας, προκειμένου να συζητήσουμε με τον Υπουργό θέματα που άπτονται των Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων (ΑΚΙ) τα οποία υπάγονται & αδειοδοτούνται από το ΥΠΕΝ.

Αναλύσαμε στον κ. Σκρέκα τον τρόπο & την αναγκαιότητα διεξαγωγής Προκριματικών Αγώνων ώστε να μπορεί να εκπροσωπηθεί η χώρα μας με Εθνικές Ομάδες, εφόσον πραγματοποιηθούν τα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα της FCI, σεβόμενοι πάντα τη δημόσια υγεία & τους κανόνες για την αποφυγή διάδοσης του covid.

Στη συνέχεια αν & το θέμα δεν άπτεται άμεσα των αρμοδιοτήτων του κ. Σκρέκα, συζητήσαμε για τις επερχόμενες τροποποιήσεις του Ν.4039/12 & τις περιρρέουσες φήμες για την στείρωση όχι μόνο αδεσπότων αλλά & δεσποζόμενων σκύλων με εξαιρέσεις.

Επισημάναμε την σοβαρότητα με την οποία θα πρέπει ο Νόμος να προστατεύσει την διάσωση & να υποστηρίξει τη βελτίωση & Διεθνή Αναγνώριση των αυτόχθονων Ελληνικών Φυλών σκύλων, που αποτελούν πολιτιστική μας κληρονομιά & φυσικά να θεσμοθετήσει τους Ερασιτέχνες Εκτροφείς Σκύλων, που αποτελούν τον κορμό για την διατήρηση όλων των Καθαρόαιμων Φυλών, που εκτός από απλοί σύντροφοι είναι τόσο χρήσιμοι στην κοινωνία, ανάλογα με τη Φυλή τους.

 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κυνηγεσία 2024»: 8 πράγματα που αφορούν όσους πρόκειται να επισκεφθούν την έκθεση

«Κυνηγεσία 2024»: 8 πράγματα που αφορούν όσους πρόκειται να επισκεφθούν την έκθεση 1. Εισιτήριο θα βρεις στην είσοδο του εκθεσιακού κέντρου MEC Παιανίας (6 ευρώ)....
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ