spot_img
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚυνηγός πυροβόλησε αρκούδα που τον έσερνε για 15 μέτρα - Ποια η...

Κυνηγός πυροβόλησε αρκούδα που τον έσερνε για 15 μέτρα – Ποια η κατάληξη της αρκούδας…

|

Μια αρκούδα επιτέθηκε σε έναν κυνηγό που βρισκόταν σε κυνήγι αγριογούρουνου που διεξάγονταν το Σάββατο στο Ariege, στα κεντρικά Γαλλικά Πυρηναία. Τα πόδια του είναι σακατεμένα.

Ένας κυνηγός δέχτηκε επίθεση το Σάββατο από μια αρκούδαΤραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει το όπλο του για να σώσει τη ζωή του, πυροβολώντας το ζώο.

Ο Jean-Luc Fernandez, πρόεδρος της κυνηγετικής ομοσπονδίας Ariege, δήλωσε δημόσια: «Άνοιξε πυρ σε αυτοάμυνα, αφού σύρθηκε 15 μέτρα από την αρκούδα. Τα πόδια του είναι σχισμένα», λέει ο εκπρόσωπος των ντόπιων κυνηγών.

Σώθηκε από συνάδελφο κυνηγό

Επεσήμανε επίσης τον λόγο για τον οποίο ο άνδρας, 62 ετών, είναι ακόμα ζωντανός: «οφείλει τη ζωή του στον γουόκι-τόκι (ασύρματο) και την παρέμβαση ενός συναδέλφου που είναι εθελοντής πυροσβέστης στο Seix, ο οποίος έφτασε γρήγορα. Έβαλε γρήγορα αιμοστατικές γάζες στις πληγές που είχε στα πόδια του. Επειδή διαλύθηκαν.” Μεταξύ των τραυμάτων, ο κυνηγός έχει επίσης υποστεί κάταγμα περόνης.

Η αρκούδα είχε μαζί της και δύο αρκουδάκια και από την ομοσπονδία των κυνηγών επισημαίνουν ότι θα έπρεπε να είναι σε χειμερία νάρκη, αλλά το ήπιο κλίμα έχει καθυστερήσει το φαινόμενο. Ωστόσο, έχει ξεκινήσει έρευνα για να διευκρινιστούν οι συνθήκες γύρω από τα γεγονότα.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το χιούμορ στο κυνήγι: Άδραξε αυτό που μπορείς

Το χιούμορ στο κυνήγι: Άδραξε αυτό που μπορείς Γεροντοπαλίκαρο ο Μιχάλης, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, κάτι παραπάνω από 50 ετών, απόφοιτος της Παντείου και...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ