spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚυνηγός προσπάθησε να σώσει τον κυνηγετικό του σκύλο και πνίγηκε ο ίδιος

Κυνηγός προσπάθησε να σώσει τον κυνηγετικό του σκύλο και πνίγηκε ο ίδιος

|

Συγκλονιστική τραγωδία στη Φερράρα της Ιταλίας σημειώθηκε την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου όταν ένας κυνηγός γλίστρησε στην προσπάθειά του να σώσει το κυνηγετικό του σκυλί που έπεσε σε κανάλι και πνίγηκε.

Το συμβάν διαδραματίστηκε στην υπαίθρια περιοχή στο Massa Fiscaglia, μια μικρή πόλη στον διάσπαρτο δήμο Fiscaglia στην επαρχία Ferrara. Το θύμα είναι ένας 78χρονος κυνηγός από το Forli, Franco Fanini, ο οποίος είχε φτάσει στην περιοχή με το σκύλο του και μερικούς φίλους του νωρίς το πρωί για μια κυνηγετική εξόρμηση. Ο συναγερμός σήμανε γύρω στις 9.30 το πρωί όταν ένας φίλος που κυνηγούσε μαζί του αλλά βρίσκονταν σε άλλη περιοχή τον έχασε από τα μάτια του και, μη μπορώντας να τον βρει, κάλεσε τους Καραμπινιέρους.

Όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο, άρχισαν αμέσως τις έρευνές τους, εντοπίζοντάς τον λίγο αργότερα. Ωστόσο, ήταν ήδη πολύ αργά για αυτόν. Ο άντρας βρέθηκε δίχως τις αισθήσεις του στα νερά του καναλιού της Μπαστιόνης με τον σκύλο και το τουφέκι δίπλα του. Λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν από τους καραμπινιέρους, οι οποίοι παρενέβησαν επί τόπου μαζί με την Πυροσβεστική και τους υγειονομικούς, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το τυχαίο γεγονός: ο συνταξιούχος επιχείρησε τη διάσωση του σκύλου που είχε πέσει στο νερό.

Ο άντρας είχε βγάλει το τουφέκι του και με τον αορτήρα (ιμάντα) θα προσπαθούσε να γαντζώσει το κολάρο του σκύλου για να τον τραβήξει στην ξηρά, αλλά γλίστρησε με τη σειρά του καταλήγοντας στο νερό όπου πιθανότατα πνίγηκε και όπου τελικά ανασύρθηκε αναίσθητος από τους πυροσβέστες. Η σορός του 78χρονου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική για τη νεκροτομή.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπλα: Αλουμίνιο ή χάλυβας;

Όπλα: Αλουμίνιο ή χάλυβας; Προφανώς το ερώτημα απευθύνεται στα δίκαννα και όχι στα αυτογεμή. Άλλωστε σήμερα ελάχιστα αυτογεμή κατασκευάζονται με βάση από χάλυβα Καλό και άγιο...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ