spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚυνηγοί βρήκαν κρεμασμένο πτώμα στην Εύβοια!

Κυνηγοί βρήκαν κρεμασμένο πτώμα στην Εύβοια!

|

 

Το κρεμασμένο πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε σε απόμερο δασικό μέρος στην περιοχή της Δροσιάς στη Χαλκίδα, με τις Αρχές να προσπαθούν να εξακριβώσουν τι ακριβώς συνέβη.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «eviazoom», ήταν απόγευμα του Σαββάτου (21-02-2021) στη περιοχή Οντάθι Δροσιάς, όταν δύο αδέρφια – κυνηγοί έβγαλαν βόλτα τα σκυλιά τους σε ένα σημείο που είναι αρκετά απόμερο.

Ξαφνικά τα δύο κυνηγόσκυλα πήγαν κάτω από ένα ψηλό δέντρο και άρχισαν να γαβγίζουν. Τα δύο αδέλφια πλησίασαν και είδαν έναν κρεμασμένο άνδρα στο δέντρο, ο οποίος ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας και όπως είπαν όλα τα σενάρια είναι αυτά, όπως και η εγκληματική ενέργεια. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που ανέλαβε την υπόθεση η Ασφάλεια Χαλκίδας, η οποία μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής (21-02-2021) δεν είχε ταυτοποιήσει τα στοιχεία του άνδρα.

Πηγή: eleftherostypos

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί – Βίντεο

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί Αρκούδα εισβάλλει στην αυλή ενός σπιτιού σε χωριό της Ρουμανίας - Τα πρόβατα προσπαθούν να προστατεύσουν τα αρνιά τους από...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ