spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚΥΝΗΓΙ: Θολό το τοπίο μέχρι τις 7 Ιανουαρίου..

ΚΥΝΗΓΙ: Θολό το τοπίο μέχρι τις 7 Ιανουαρίου..

|

{module Svestnof}

 

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε την παράταση των μέτρων για την πανδημία έως τις 7 Ιανουαρίου. Ωστόσο οι απαντήσεις που έδωσε άφησαν για άλλη μια φορά αρκετά θολά σημεία, σε ότι αφορά τις μετακινήσεις, τις γιορτές, τα καταστήματα κ.α.

Για το κυνήγι δεν ειπώθηκε τίποτα, αλλά είναι σίγουρο ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνουν διευκρινήσεις με βάση τις δηλώσεις και του κ. Πέτσα..

Ας ελπίσουμε, τουλάχιστον, να είναι μια ξεκάθαρη τοποθέτηση και όχι ότι έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα για απαγόρευση κυνηγίου που μετά έγινε απαγόρευση μετακίνησης για άσκηση θήρας, για τσάμπα άδειες κυνηγίου την επόμενη χρονιά, και όλα αυτά που αντί να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση την έκαναν πιο και περίπλοκη.

Εμείς  από την πλευρά μας περιμένουμε καρτερικά την αποκατάσταση της αδικίας που έγινε σε βάρος της οικογένειας των κυνηγών. Η κοινή λογική είναι αυτή που δεν μας αφήνει να κατανοήσουμε το πως γίνεται να επιτρέπουν δραστηριότητες στην φύση, που σε κάποιες περιπτώσεις ασκούνται ομαδικά και να μην επιτρέπεται στους κυνηγούς να βγουν στο βουνό με βάση ότι προβλέπει το πρωτόκολλο για τον covid 19.

Σε αντίθετη περίπτωση θα είναι πολύ λογικό να υποθέσουμε ότι τελικά υπάρχει προκατάληψη ενάντια στους κυνηγούς. Δεν ζούμε έξω από αυτό τον κόσμο και είμαστε σε θέση να καταλάβουμε την σοβαρότητα της κατάστασης, αυτό που δεν μπορούμε να δεχτούμε, όμως, είναι η αδικία.. 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το χιούμορ στο κυνήγι: Άδραξε αυτό που μπορείς

Το χιούμορ στο κυνήγι: Άδραξε αυτό που μπορείς Γεροντοπαλίκαρο ο Μιχάλης, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, κάτι παραπάνω από 50 ετών, απόφοιτος της Παντείου και...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ