spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚυνηγετικός Σύλλογος Μυτιλήνης: Ξεκίνησε το πρόγραμμα εμπλουτισμού

Κυνηγετικός Σύλλογος Μυτιλήνης: Ξεκίνησε το πρόγραμμα εμπλουτισμού

|

 

Ξεκίνησε το πρόγραμμα εμπλουτισμών του Κυνηγετικού Συλλόγου ΜυτιλήνηςΣε συνεργασία με τη Δ/νση Δασών Λέσβου, καθώς και την επιστημονική συνεργάτιδα της Ομοσπονδίας, κα. Φώτω Κόνσολα, συνολικά θα απελευθερωθούν σε βιότοπους του πανέμορφου νησιού, 600 πέρδικες τσούκαρ και 100 φασιανοί. Τα πουλιά προέρχονται από το εκτροφείο της Β Κ.Ο.Α. και η παραλαβή τους πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2020, σε ηλικία 6 εβδομάδων. Όλο αυτό το διάστημα έως την απελευθέρωσή τους προετοιμάστηκαν κατάλληλα στον κλωβό διαχείμασης, έτσι ώστε να είναι έτοιμα για την προσαρμογή και ένταξή τους στο φυσικό περιβάλλον. Φέτος, το χρώμα του δακτυλιδίου τους είναι το πράσινο.
Ο Σύλλογος ενημερώνει, ότι το επόμενο διάστημα, μέσω της σελίδας του στο facebook, σε καθημερινή βάση θα γίνονται αναρτήσεις με video από τους εμπλουτισμούς, μιας και δυστυχώς δεν έχει τη δυνατότητα να απευθύνει κάλεσμα συμμέτοχής στις δράσεις του από τα μέλη, λόγω περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νερό για την άγρια ζωή από νησιώτες κυνηγούς – Βίντεο

Νερό για την άγρια ζωή από νησιώτες κυνηγούς! Οι κυνηγοί προστατεύουν την άγρια ζωή με έργα κι όχι με τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά …σποτάκια! Το αποδεικνύουν...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ