spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚυνηγετική Απεργία: Οι Καταλανοί κυνηγοί κέρδισαν την υπόθεση τους

Κυνηγετική Απεργία: Οι Καταλανοί κυνηγοί κέρδισαν την υπόθεση τους

|

Κυνηγετική Απεργία: Οι Καταλανοί κυνηγοί κέρδισαν την υπόθεση τους

Οι κυνηγοί στην Καταλονία είχαν βαρεθεί να υπομένουν πάντα τους κανονισμούς που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση που έκαναν τις δραστηριότητές τους πολύ περίπλοκες, και έτσι έκαναν μια ολοκληρωτική απεργία κυνηγιού.

Αντιμέτωποι με την περιφρόνηση από τους αρμόδιους αιρετούς, οι κυνηγοί αποφάσισαν να απεργήσουν και η έναρξη του κυνηγιού του μεγάλου θηράματος που επρόκειτο να γίνει λίγες ημέρες πριν, δεν έγινε.

Ούτε ένα αγριογούρουνο δεν θηρεύτηκε στην Καταλανική επικράτεια και με την επίμονη διαμαρτυρία ντόπιων, δασοκόμων και αγροτών που είχαν υποστεί εκτεταμένες ζημιές στη γη και τις καλλιέργειες, οι αρχές συμφώνησαν να κάνουν ένα βήμα προς τους κυνηγούς.

Μετά από 15 ημέρες απεργίας που οδήγησε σε πλήρη διακοπή του κυνηγιού, η Ομοσπονδία Κυνηγών της Καταλονίας συμφώνησε να επαναλάβει τα μέλη της την υπηρεσία μετά την τροποποίηση δύο μέτρων από την κυβέρνηση:

  • Η προηγούμενη δήλωση της ακριβούς τοποθεσίας μιας αναζήτησης έχει τροποποιηθεί και αρκεί να αναφέρεται ο τομέας στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η αναζήτηση
  • Η ακριβής θέσπιση κύρωσης για τα εμπόδια στο κυνήγι που θα επιφέρει πρόστιμο από 300 ευρώ έως ελάχιστο.

Μια κινητοποίηση που θα μπορούσε να δώσει ιδέες σε κυνηγούς από άλλες χώρες που επηρεάζονται από τις ίδιες κυβερνητικές συμπεριφορές.

Πηγή: chassepassion

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ