spot_img
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚΣ Ρόδου: Αμοιβή 2000 ευρώ για όποιον βοηθήσει να βρεθούν αυτοί που...

ΚΣ Ρόδου: Αμοιβή 2000 ευρώ για όποιον βοηθήσει να βρεθούν αυτοί που έριξαν φόλες!

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Προσοχή δηλητηριασμένα δολώματα (φόλες) στην Κατταβια, στους δύο δρόμους από την παρατημένη μάντρα (δεξί και αριστερό) που οδηγούν στις ανεμογεννήτριες.

 

Ήδη έχουν συλλεχθεί από δύο μέλη μας κυνηγούς πάνω από 15.

Αποφύγετε τις παραπάνω περιοχές μέχρι να μεταβεί εκεί το εκπαιδευμένο σκυλί, η Τσικα. Ας μην χαθούν άλλοι τετράποδοι φίλοι μας. Τα μάτια σας ανοιχτά για ύποπτες συμπεριφορές και κινήσεις.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ρόδου, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, προσφέρει από το ταμείο του, καθαρή ΑΜΟΙΒΗ δύο χιλιάδων ευρώ (2.000 €), σε όποιον προσκομίσει – δώσει πληροφορίες και αποδείξεις που θα οδηγήσουν στη σύλληψη οποιουδήποτε «ατόμου», το οποίο τοποθετεί δηλητηριασμένα δολώματα (φόλες) οπουδήποτε στο νησί της Ρόδου, με αποτέλεσμα να χάνονται τετράποδοι φίλοι των κυνηγών – μελών του και όχι μόνο. Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.

Υπενθυμίζουμε τα τηλέφωνα της θηροφυλακης για οποιαδήποτε πληροφορία. 6940267976 – 6948512159 – 6940267975

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φόλες θανάτου σκότωσαν τσομπανόσκυλα και αλεπούδες

Φόλες θανάτου σκότωσαν τσομπανόσκυλα και αλεπούδες Ασυνείδητοι σκόρπισαν δηλητηριασμένα δολώματα έξω από μαντρί αιγοπροβάτων στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης Ο κτηνοτρόφος ειδοποίησε την Αστυνομία, περιπολικό της οποίας πήγε...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ