spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚΣ Ελασσόνας: Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για νυχτερινή λαθροθηρία!

ΚΣ Ελασσόνας: Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για νυχτερινή λαθροθηρία!

|

 

Αναλυτικά η ενημέρωση από τη σελίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Ελασσόνας στο facebook:

 

«Ένα ακόμα πετυχημένο χτύπημα στην νυχτερινή λαθροθηρία ήρθε έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών ολονύκτια παρακολούθηση και σωστή συνεργασία των ανθρώπων του Δ.Σ του Κυνηγετικού μας Συλλόγου, του ομοσπονδιακού θηροφύλακα της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας Σποράδων Νήσων κ. Νάκα Δημητρίου και των ανδρών της ΕΛΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας τους οποίους διέθεσε ο Διοικητής αυτού κ. Μουταφίδης Πέτρος τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Χθες περί ώρα 20:00 ενώ η περιοχή του Βοτανοχωρίου Τυρνάβου βρισκόταν σε διαρκή παρακολούθηση εισήλθαν δύο οχήματα από τα οποία το ένα στάθμευσε στην αρχή του αγροτικού δρόμου σβήνοντας τα φώτα του και το άλλο συνέχισε να κινείται ψάχνοντας με χρήση προβολέα στο πεδινό κομμάτι της περιοχής αυτής. Στις 21:05 έπεσε πυροβολισμός από το όχημα το οποίο κινούνταν σε αυτό το κομμάτι. Σύντομα τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν και βρέθηκαν πάνω σε αυτά δύο όπλα, πλήθος φυσιγγίων, φορητός προβολέας, vhf, καθώς και το θήραμα της παράνομης πράξη τους.

Έπειτα τα 4 άτομα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Ελασσόνας για τον σχηματισμό δικογραφίας και βεβαίωση όλων των διοικητικών προστίμων που σχετίζονται με την αποτροπή διάδοσης του Covid 19. Όλοι μαζί μπορούμε για το καλύτερο».

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα – Βίντεο

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα Το κυνήγι έχει πάψει εδώ και καιρό και τα αγριογούρουνα δίχως κανένα φόβο πλέον ξεχύνονται στους...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ