spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚΣ Αμπελοκήπων: Συμβολική δενδροφύτευση προς τιμήν της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος (vid)

ΚΣ Αμπελοκήπων: Συμβολική δενδροφύτευση προς τιμήν της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος (vid)

|

 

Δύο συμβολικές δενδροφυτεύσεις πραγματοποίησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης στον προαύλιο χώρο του, προς τιμήν της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος, παρουσία και των δημάρχων των δύο μεγαλύτερων δήμων της Θεσσαλονίκης. 

Η ανακοίνωση του Συλλόγου σχετικά με την σημερινή εκδήλωση:

Παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος. Μεγάλη χαρά και τιμή για μας σήμερα. Οι δυο μεγάλη δήμοι της πόλης μας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης κι ο Δήμος Αμπελοκήπων, Μενεμένης, φύτεψαν δυο δέντρα στην αυλή του συλλόγου μας.

Στον Κ/Σ Αμπελοκήπων βρέθηκαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και αντιπρόεδρος της ΚΕΔΚΕ Λάζαρος Κυρίζογλου, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Μανωλόπουλος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Πέτρος Λεκάκης. Όσο για ενημέρωση ως προς το νομοσχέδιο “Άργος”, το επιχειρήσαμε αλλά … τελικά ενημερωθήκαμε εμείς.
Ο δήμαρχος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου γνωρίζει ακόμα και την τελευταία λεπτομέρεια του νομοσχεδίου. Η στήριξη του όπως πάντα εποικοδομητική κι απαραίτητη.
Ο Κ/Σ Αμπελοκήπων ενώνει, ενημερώνει αλλά και ενημερώνεται από τους δήμους της πόλης.”
 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί – Βίντεο

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί Αρκούδα εισβάλλει στην αυλή ενός σπιτιού σε χωριό της Ρουμανίας - Τα πρόβατα προσπαθούν να προστατεύσουν τα αρνιά τους από...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ