spot_img
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚρήτη: Επίθεση σκύλου σε γιαγιά και το 8 μηνών εγγόνι της -...

Κρήτη: Επίθεση σκύλου σε γιαγιά και το 8 μηνών εγγόνι της – Ο πατέρας χτύπησε την ιδιοκτήτρια

|

Κρήτη: Επίθεση σκύλου σε γιαγιά και το 8 μηνών εγγόνι της – Ο πατέρας χτύπησε την ιδιοκτήτρια.

Σοβαρό επεισόδιο στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ένας σκύλος επιτέθηκε σε μια γυναίκα που κρατούσε στην αγκαλιά το μόλις 8 μηνών εγγονάκι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretapost, το σκηνικό εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Γάζι του Ηρακλείου Κρήτης, όταν μία 52χρονη γυναίκα βγήκε μαζί με το εγγόνι της από το σπίτι τους, για να κάνουν μαζί μία βόλτα.

Ξαφνικά, την ώρα που περπατούσαν στον δρόμο, ένας σκύλος ξέφυγε από τον έλεγχο της ιδιοκτήτριάς του και όρμησε στη γυναίκα και το μωρό.

Το 8 μηνών παιδάκι οδηγήθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να περιποιούνται τα τραύματά του, τα οποία -σύμφωνα με το τοπικό Μέσο χαρακτηρίζονται ελαφρά.

Μόλις ο 26χρονος πατέρας του παιδιού ενημερώθηκε για το περιστατικό, εξοργίστηκε. Εντόπισε την ιδιοκτήτρια του σκυλιού και της επιτέθηκε. Η 50χρονη που δέχθηκε την επίθεση από τον πατέρα υπέβαλε μήνυση στο οικείο αστυνομικό τμήμα και ο 26χρονος συνελήφθη για πρόκληση σωματικών βλαβών, ωστόσο και η ίδια φόρεσε χειροπέδες για την επίθεση εις βάρους του παιδιού.

 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδες εισβάλλουν σε αυλή σπιτιού και ο σκύλος φύλακας στέκεται απέναντί τους – Βίντεο

Αρκούδες εισβάλλουν σε αυλή σπιτιού και ο σκύλος φύλακας στέκεται απέναντί τους Ένας σκύλος προσπαθεί να σταθεί αντιμέτωπος απέναντι στους θηριώδεις εισβολείς που τρώνε το...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ