spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚρήτη: Aυτός είναι ο 35χρονος ψαράς που έχασε τη ζωή του –...

Κρήτη: Aυτός είναι ο 35χρονος ψαράς που έχασε τη ζωή του – Το σπαρακτικό αντίο της συζύγου του

|

Η μεγάλη αγάπη του Χρήστου για το ψάρεμα, όπως παρουσιαζόταν και στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Ηράκλειο, από την τραγωδία που σημειώθηκε ανήμερα της Εθνικής επετείου στην Αγία Πελαγία του Δήμου Μαλεβιζίου, με επίκεντρο μια παρέα νέων ανδρών με αγάπη για το ψάρεμα.

Ένα καλάμι που έπεσε στα βράχια, ένα κύμα και ξαφνικά οι στιγμές ξεγνοιασιάς μετατράπηκαν σε αγώνα ζωής. Ο 35χρονος Χρήστος Βουμβουλάκης, δεν τα κατάφερε, ενώ οι δύο φίλοι του, 27 και 30 χρόνων προσπάθησαν να τον σώσουν και παρ’ ολίγο να χάσουν και αυτοί την ζωή τους.

«Πάλεψε παλικαρίσια για να τον σώσει» λένε χαρακτηριστικά άνθρωποι που βρέθηκαν στο σημείο, περιγράφοντας την αγωνιώδη προσπάθεια που δυστυχώς δεν είχε αίσια κατάληξη.

4ed00bda\-1e5b\-4d0e\-8635\-2ea2aec7261d_252863_282829_type13260

Ο 35χρονος αφήνει πίσω του την σύζυγο και τα δύο του παιδιά. Η σπαρακτική ανάρτηση της συζύγου του συγκλονίζει:

«Καλό ταξίδι άνδρα μου, στήριγμα μου, πατέρα των παιδιών μου, όπου και να πας …θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας! Τόσο άδικα, Τόσο ξαφνικά, όταν σε είχαμε περισσότερα ανάγκη, καλό ταξίδι αγάπη μου! Όσα δεν προλάβαμε να μιλήσουμε, όσο δεν προλάβαμε να κάνουμε μαζί, τόσα όνειρα που πάνε χαμένα… Να βρείτε πάντα χρόνο να μιλήσετε και να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί…»

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, όλα σημειώθηκαν όταν ο 35χρονος Χρήστος με τρεις φίλους του, πήγαν για ψάρεμα με καλάμι στην περιοχή Αλυκές. Ο Χρήστος έχασε το καλάμι του, το οποίο έπεσε στην θάλασσα και στην προσπάθεια του να το πιάσει, παρασύρθηκε από τα κύματα.

Άμεσα, οι δύο φίλοι του προσπάθησαν να τον τραβήξουν από το νερό, καθώς φέρεται να μην γνώριζε κολύμπι. Όμως τα μανιασμένα κύματα παρέσυραν και τους άλλους δύο νεαρούς, που υπερβάλλοντας τις δυνάμεις τους προσπάθησαν να τον κρατήσουν στην επιφάνεια.

Το τέταρτο άτομο από την παρέα, που έμεινε στη στεριά ενημέρωσε το Λιμεναρχείο που έσπευσε στην περιοχή σημαίνοντας συναγερμό και στους επαγγελματίες αλιείς της περιοχής.

Δυστυχώς, ο Χρήστος δεν τα κατάφερε και έχασε τη ζωή του. Οι δύο φίλοι του που έπεσαν στο νερό, αφού βγήκαν από τη θάλασσα με τη βοήθεια εθελοντή ιδιοκτήτη σκάφους, μεταφέρθηκαν με υποθερμία στην παραλία της Αγίας Πελαγίας όπου παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

Πηγή: real.gr

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί – Βίντεο

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί Αρκούδα εισβάλλει στην αυλή ενός σπιτιού σε χωριό της Ρουμανίας - Τα πρόβατα προσπαθούν να προστατεύσουν τα αρνιά τους από...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ