spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚρέμασαν λύκο σε δημαρχείο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επιθέσεις σε ζώα

Κρέμασαν λύκο σε δημαρχείο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επιθέσεις σε ζώα

|

Το σώμα ενός λύκου φαίνεται κρεμασμένο από ένα σχοινί μπροστά από την πόρτα ενός δημαρχείου στη Γαλλία. Οι κτηνοτρόφοι είναι απελπισμένοι από τις επιθέσεις του λύκου στα οικόσιτα ζώα της περιοχής.

Η Γαλλία, η χώρα στην οποία επιτρέπεται το κυνήγι λύκων και η οποία ενέκρινε επίσης δια της ποσόστωσης 118 δειγμάτων τον Αύγουστο που ενδέχεται να θανατωθούν κατά την διάρκεια του έτους 2021,παρά του ότι είχε έναν πληθυσμό 624 λύκων. 

Τα γεγονότα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή στη γαλλική κοινότητα  Saint-Bonnet-en-Champsaur που βρίσκεται στο τμήμα Hautes-Alpes, στην περιοχή Provence-Alpes-Cote d’Azur, μια περιοχή όπου κυριαρχεί η βόσκηση κτηνοτροφικών ζώων.

Ένας εργαζόμενος καθαρισμού βρήκε το νεκρό λύκο μεταξύ 7 και 7:30 το πρωί. Αυτόπτες μάρτυρες σημείωσαν ότι το ζώο εξακολουθούσε να αιμορραγεί. Στα παράθυρα του κτιρίου βρήκαν ένα πανό που έγραφε: «Ξύπνα, είναι πολύ αργά».

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυνηγοί και στρατός θα σκοτώσουν 4.000 αγριογούρουνα στην Ιταλία – Απαραίτητο μέτρο για την πανώλη των χοίρων

Κυνηγοί και στρατός θα σκοτώσουν 4.000 αγριογούρουνα στην Ιταλία - Απαραίτητο μέτρο για την πανώλη των χοίρων Οι κυνηγοί και ο στρατός θα σκοτώσουν...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ