spot_img
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚΟΜΑΘ: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου ζαρκαδιού

ΚΟΜΑΘ: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου ζαρκαδιού

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου ζαρκαδιού από την Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης:

 

«Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου ζαρκαδιού που βρέθηκε στη θάλασσα στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, με σοβαρά τραύματα στη ράχη του και σε άλλα σημεία του σώματος. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης.

Με τη συνεργασία του Δασαρχείου Αρναίας το τραυματισμένο ζώο απομακρύνθηκε από το νερό. Τα τραύματα προήλθαν από καταδίωξη από αγέλη αδέσποτων σκυλιά.

Με όχημα της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης το ζώο μεταφέρθηκε από Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα σε ιδιώτη Κτηνίατρο στην Ασπροβάλτα ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, με συνεχή συνεννόηση με την Κτηνιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Αφού δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, τοποθετήθηκε ορός και το ζώο μεταφέρθηκε ώστε να παραδοθεί στον Αρκτούρο (σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης) για περαιτέρω περίθαλψη.

Το περιστατικό αυτό δείχνει την επιχειρησιακή ικανότητα της θηροφυλακής των κυνηγετικών οργανώσεων, ενώ συνολικά συμμετείχαν τέσσερις Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της ΚΟΜΑΘ και χρησιμοποιήθηκαν δύο οχήματα».

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας ο 1ος διεθνής αγώνας Ιχνηλατών

Πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας ο 1ος διεθνής αγώνας Ιχνηλατών «Άριστα» πήρε η χώρα μας στην διοργάνωση του πρώτου διεθνή Αγώνα Κυνηγετικών Ικανοτήτων (Α.Κ.Ι.) Ιχνηλατών, που...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ