spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταKίνα: Νεκρός σεφ από αποκεφαλισμένη κόμπρα που θα έκανε σούπα

Kίνα: Νεκρός σεφ από αποκεφαλισμένη κόμπρα που θα έκανε σούπα

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Ένας σεφ στην Κίνα πέθανε στην προσπάθεια του να μαγειρέψει μία αποκεφαλισμένη κόμπρα που ο ίδιος επιχείρησε να σκοτώσει λίγα λεπτά νωρίτερα.

Το απίστευτο όσο και τραγικό περιστατικό έγινε στην κουζίνα εστιατορίου στη Φοσάν της Κίνας, όπου ο σεφ ετοίμαζε μία σούπα με βασικό συστατικό μία κόμπρα.

Ο σεφ έκοψε το κεφάλι του επικίνδυνου φιδιού, αλλά προφανώς δεν πρόσεξε και δεν έλαβε υπόψη του πως τα συγκεκριμένα ερπετά διατηρούνται στη ζωή ακόμα και ακρωτηριασμένα, έστω και για λίγα λεπτά της ώρας μέχρι να ξεψυχήσουν.

Δεν το ήξερε; Προφανώς και το γνώριζε αλλά μάλλον ήταν απρόσεκτος και η ημιθανής κόμπρα ανταπέδωσε μεταδίδοντας το θανατηφόρο της δηλητήριο στο δολοφόνο της.
 
Σύμφωνα με μαρτυρίες θαμώνων, ακούστηκαν φωνές από την κουζίνα αλλά κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει και δεν χορηγήθηκε αντίδοτο που ίσως έπρεπε να βρίσκεται στο χώρο ή δεν χρησιμοποιήθηκε εγκαίρως.

Σίγουρα πρόκειται για ένα σπάνιο αλλά όχι πρωτόγνωρο γεγονός καθώς είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο το 2014 σύμφωνα με το αρχείο της αστυνομίας της πόλης.

 

Πηγή: eurohoops

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι σπάνιοι βολτάρουν δίπλα σε παιδική χαρά – Βίτνεο

Λύκοι βολτάρουν δίπλα σε παιδική χαρά! Άλλη μια καταγραφή εμφάνισης λύκου στην περιοχή της Φυλής (Χασιά). Την φορά αυτή το σπάνιο υπέρ προστατευόμενο είδος έκανε...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ