spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚιλκίς: Στην πρώτη γραμμή οι κυνηγοί, για τον εντοπισμό ηλικιωμένης!

Κιλκίς: Στην πρώτη γραμμή οι κυνηγοί, για τον εντοπισμό ηλικιωμένης!

|

 

Με τη συνδρομή μελών της εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Κυνηγετικού Συλλόγου Παιονίας «Το Πάικο» Γουμένισσας, συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό ηλικιωμένης, η οποία χάθηκε στο ορεινό χωριό Κούπα Κιλκίς.

 

Η επιχείρηση άρχισε με πρώτο φως της ημέρας από την αστυνομία, με τη συνδρομή σκύλου, ενώ συνδράμει και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής.

Πρόκειται για 95χρονη, η εξαφάνιση της οποίας δηλώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, από το γιο της, οπότε και σήμανε συναγερμός για την ανεύρεσή της, σε μια ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή.
Χθες το βράδυ στις έρευνες συμμετείχαν και εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ενώ από την πρώτη στιγμή παίρνουν μέρος στις προσπάθειες, με επικεφαλής τον πρόεδρο του συλλόγου τους, Κώστα Πιλάτο και εθελοντές κυνηγοί, η συμβολή των οποίων είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά την περιοχή.

Με αφορμή το περιστατικό από τον κυνηγετικό σύλλογο εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Όπως είναι γνωστό μια υπέργηρη γυναίκα κάτοικος Κούπας Παιονίας Κιλκίς είναι εξαφανισμένη εδώ και δυο μέρες, πέριξ του χωριού της. Αυτή αναζητείται από ομάδες των αρμοδίων ήτοι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και από τους Κυνηγούς εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας του Κυνηγετικού Συλλόγου Γουμένισσας ” ΤΟ ΠΑΪΚΟ” ως και της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής.

Επειδή στο μέρος όπου γίνονται οι έρευνες επιτρέπεται το κυνήγι ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι Κυνηγοί που κυνηγούν σ’ αυτήν την περιοχή, όχι μόνο να έχουν το νου τους για την ανεύρεσή της αλλά και ΚΥΡΙΩΣ να προσέχουν όταν πυροβολούν να μη γίνει κάποιο ατύχημα σε βάρος των ομάδων έρευνας».

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυνηγοί και στρατός θα σκοτώσουν 4.000 αγριογούρουνα στην Ιταλία – Απαραίτητο μέτρο για την πανώλη των χοίρων

Κυνηγοί και στρατός θα σκοτώσουν 4.000 αγριογούρουνα στην Ιταλία - Απαραίτητο μέτρο για την πανώλη των χοίρων Οι κυνηγοί και ο στρατός θα σκοτώσουν...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ