spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚατέληξε ο άνδρας του κυνηγετικού ατυχήματος κοντά στη γαλλική Ρεν

Κατέληξε ο άνδρας του κυνηγετικού ατυχήματος κοντά στη γαλλική Ρεν

|

Δυστυχώς, το θύμα του κυνηγετικού ατυχήματος που συνέβη κοντά στη Ρεν της Γαλλίας, στις 30 Οκτωβρίου, πέθανε.

Λαμβάνοντας υπόψη την κατάληξη του άτυχου άντρα, η εισαγγελία της Ρεν επανεξετάζει από την αρχή τα γεγονότα. Αν και είχε ξεκινήσει έρευνα για «ακούσια τραύματα», τώρα πρόκειται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Αρκετοί κυνηγοί ωστόσο διαμαρτύρονται στα μέσα ενημέρωσης μετά από αυτή τη θλιβερή είδηση, εν μέσω αντιπαράθεσης που ξεκίνησε ο περιβαντολλόγος και Γάλλος ευρωβουλευτής Yannick Jadot, σχετικά με την απαγόρευση του κυνηγιού τις Κυριακές και κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών.

Οι «ειδικοί» του ζωοφιλικού κόσμου επιτίθενται βίαια στον κυνηγό της «θανατηφόρας βολής», ισχυριζόμενοι ότι ο πυροβολισμός δεν εκτοξεύτηκε προς την κατεύθυνση του εδάφους και ότι  είχε γίνει προς την κατεύθυνση του δρόμου.

Πριν από την ανακοίνωση του θανάτου του θύματος του ατυχήματος, ο Willy Schraen, πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας Κυνηγιου, είχε ερωτηθεί από το Sud Radio σχετικά με αυτόν τον πυροβολισμό και φαίνεται μάλλον ότι η σφαίρα ακολούθησε μια σουρεαλιστική πορεία μετά από εξοστρακισμούς (όπου έγινε ο πυροβολισμός). Αυτές είναι οι πρώτες παρατηρήσεις που έγιναν επί τόπου.

Τα τελικά συμπεράσματα της έρευνας σχετικά με την εξέλιξη του εν λόγω ατυχήματος αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

 
 
Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το χιούμορ στο κυνήγι: Άδραξε αυτό που μπορείς

Το χιούμορ στο κυνήγι: Άδραξε αυτό που μπορείς Γεροντοπαλίκαρο ο Μιχάλης, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, κάτι παραπάνω από 50 ετών, απόφοιτος της Παντείου και...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ