spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότητα«Καμπάνα» πάνω από 5.000 ευρώ σε λαθροθήρα!

«Καμπάνα» πάνω από 5.000 ευρώ σε λαθροθήρα!

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Υπόθεση παράνομης κατοχής κυνηγετικού πυροβόλου όπλου, λαθροθηρίας και παράνομης κατοχής περιουσίας, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λευκωσίας, εναντίον 37χρονου, μετά από συντονισμένη επιχείρηση που διεξήχθη σήμερα (σ.σ χθες), με τη συμμετοχή μελών του ΟΠΕ Λευκωσίας, της Υπηρεσίας Θήρας και του Τμήματος Τελωνείων.

 

Στην κατοικία, υποστατικά και οχήματα του υπόπτου, μετά από έρευνα που έγινε νωρίς το πρωί της Παρασκευής, εντοπίστηκαν 62 σκοτωμένα άγρια πτηνά, 20 ξόβεργα, πέντε σιδεροπαγίδες και μία συσκευή παραγωγής ήχων πουλιών. Εντοπίστηκε επίσης ένα κυνηγετικό πυροβόλο όπλο, του οποίου εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης είναι άλλο πρόσωπο και το χρηματικό ποσό των 3,000 ευρώ, η προέλευση του οποίου διερευνάται. Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα τρία οχήματα του 37χρονου, ήταν παράνομα εφοδιασμένα με γεωργικό πετρέλαιο.

Σχετικά με τα αδικήματα λαθροθηρίας, στον 37χρονο εκδόθηκε εξώδικο χρηματικό πρόστιμο ύψους 5,320 ευρώ, ενώ εξώδικο πρόστιμο για ακόμη 3,000 ευρώ, του εκδόθηκε σχετικά με τη χρήση γεωργικού πετρελαίου στα οχήματά του.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου Νήσου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Πηγή: politis.com

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κυνηγεσία 2024»: 8 πράγματα που αφορούν όσους πρόκειται να επισκεφθούν την έκθεση

«Κυνηγεσία 2024»: 8 πράγματα που αφορούν όσους πρόκειται να επισκεφθούν την έκθεση 1. Εισιτήριο θα βρεις στην είσοδο του εκθεσιακού κέντρου MEC Παιανίας (6 ευρώ)....
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ