spot_img
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚαλιφόρνια: Έφηβη ''παλληκάρι'' απωθεί αρκούδα που εισβάλλει στην αυλή της (vid)

Καλιφόρνια: Έφηβη ”παλληκάρι” απωθεί αρκούδα που εισβάλλει στην αυλή της (vid)

|

 

Δεκαεφτάχρονη τρέχει να αντιμετωπίσει μια αρκούδα που εισβάλλει στην αυλή της

Μια νεαρή κοπέλα σπεύδει να διώξει μια αρκούδα η οποία έφερε μαζί της 2 αρκουδάκια, ενώ είχε ανέβει στο φράχτη της αυλής της έτοιμη να μπει μέσα. Τα σκυλιά πρόδωσαν την παρουσία της και η 17χρονη Hailey με μια δυναμική και άνευ προηγουμένου παρέμβαση σώζει παράλληλα τα σκυλιά της από το μεγάλο θηλαστικό.

Οι εκπληκτικές αυτές εικόνες έχουν γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα σε σημείο που έχουν σχεδόν 43 εκατομμύρια προβολές. Στο βίντεο, που γυρίστηκε στην Καλιφόρνια , φαίνεται πώς η ιδιοκτήτρια των τριών σκύλων έχοντας απαράμιλλο θάρρος βγαίνει στον υπαίθριο χώρο του σπιτιού για να υπερασπιστεί τα κατοικίδια ζώα της από την επίθεση μιας αρκούδας που είχε ανέβει στον τοίχο.

epithesi\-arkoudas\-kopela\-ipa\-2

 

Τα σκυλιά αντιμέτωπα με αυτήν την παράξενη κατάσταση, άρχισαν να τρέχουν νευρικά γαβγίζοντας στις τρεις αρκούδες προστατεύοντας το χώρο για να μην παραβιαστεί. 

Η Hailey στη προσπάθεια αυτή τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και το πόδι. Η νεαρή που ύψωσε ανάστημα στην αρκούδα για να προστατεύσει τόσο την ίδια όσο και τα σκυλιά της, κατά αυτό τον τρόπο, διακινδύνευσε τη ζωή της. Το αποτέλεσμα σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να ήταν πολύ διαφορετικό, αλλά αυτή τη φορά υπήρξε αίσιο τέλος. 

Με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι πολύ επικίνδυνο να πλησιάζετε αυτά τα ζώα και ακόμη περισσότερο εάν συνοδεύονται από τα μικρά τους.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρουμανία: Αρκούδα τραυμάτισε βρετανίδα τουρίστρια που πήγε να βγάλει σέλφι μαζί της

Ρουμανία: Αρκούδα τραυμάτισε βρετανίδα τουρίστρια που πήγε να βγάλει σέλφι μαζί της Μία ηλικιωμένη γυναίκα, 72 ετών, οδηγούσε κοντά στα Καρπάθια Όρη της Ρουμανίας όταν εντόπισε δύο αρκούδες...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ