spot_img
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚακοκαιρία «Μήδεια» - Λήξη συναγερμού στην Κρήτη: Βρέθηκαν οι τρεις κτηνοτρόφοι!

Κακοκαιρία «Μήδεια» – Λήξη συναγερμού στην Κρήτη: Βρέθηκαν οι τρεις κτηνοτρόφοι!

|

 

Λήξη συναγερμού για τους τρεις κτηνοτρόφους, που αγνοούνταν από χθες το βράδυ στην περιοχή των Αραβάνων στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

 

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής, οι κτηνοτρόφοι, που επικοινωνήσαν νωρίτερα με την πυροσβεστική κι έδωσαν το στίγμα τους, εντοπίστηκαν καλά στην υγεία τους και μεταφέρονται, πλέον, σε ασφαλές σημείο.

Τα τρία άτομα, μεταξύ των οποίων, ένας ανήλικος και ένας αντιδήμαρχος του Δήμου Μυλοποτάμου, πήγαν να επισκεφτούν ποιμνιοστάσιο και φαίνεται πώς κόλλησαν στον δρόμο, λόγω της έντονης χιονόπτωσης, σε μία περιοχή, με υψόμετρο 1.000 μέτρων, κοντά στην Ελεύθερνα.

Στην επιχείρηση εντοπισμού των τριών κτηνοτρόφων συμμετείχαν η ΕΜΑΚ, η Πολιτική Προστασία, η Αστυνομία, και κάτοικοι της περιοχής.

Σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στην Κρήτη κ. Μπουρουντάκη, στις έρευνες συμμετείχαν ερπυστριοφόρο, drone, μέλη της ΕΜΑΚ και ορειβατική ομάδα.

Οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες λόγω του χιονιά και σύμφωνα με ενημέρωση η περιοχή είναι δύσβατη.

Πηγή: protothema

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ορτύκια, τρυγόνια και λίγες μπεκάτσες…

Πολλά τα ορτύκια τις προηγούμενες μέρες, λίγο πριν ξεκινήσουν οι βροχές. Όχι ακόμη στα μέρη των Ιωαννίνων, αλλά λίγο πιο νοτιοδυτικά, στα παράλια του...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ