spot_img
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚακοκαιρία με καταιγίδες από Τετάρτη - Βροχές και το Σαββατοκύριακο

Κακοκαιρία με καταιγίδες από Τετάρτη – Βροχές και το Σαββατοκύριακο

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

«Τρελαίνεται» ο καιρός – Από καύσωνα σε… χαλάζι και κακοκαιρία με πτώση της θερμοκρασίας: Έντονα καιρικά φαινόμενα από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο!

Ο καιρός έχει νέα… γυρίσματα. Κακοκαιρία με καταιγίδες και χαλάζι προβλέπονται από την Τέτάρτη, λίγες μόνο ημέρες μετά το μίνι καύσωνα που βιώσαμε με θερμοκρασίες που ξεπέρασαν τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Η αστάθεια από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, μάλιστα θα είναι τοπικά έντονη.

Η πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για την Τετάρτη – Από πού ξεκινούν οι καταιγίδες.

Αρχικά στο Ιόνιο και από το μεσημέρι βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, νεφώσεις με τοπικές βροχές και, κυρίως στις βορειότερες περιοχές, σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενεις και από το απόγευμα δυτικοί 4 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από αργά το βράδυ στο Βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε βορειοανατολικούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια.

kairos_ellada_kakokairia_xartes
 

ΠΕΜΠΤΗ 06-08-2020

Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά και κεντρικά ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

kakokairia_pempti_kataigides

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07-08-2020 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 08-08-2020

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

kakokairia_paraskeui_vroxes_xora

 

kakokairia_ellada_xora_savvato

 

Πηγή: protothema

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταδίωξη λύκου με αυτοκίνητο στο δρόμο προκάλεσε αντιδράσεις – Βίντεο

Καταδίωξη λύκου με αυτοκίνητο στο δρόμο προκάλεσε αντιδράσεις Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα που δείχνει νεαρούς να καταδιώκουν μέσα στη...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ