spot_img
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΗχηρό μήνυμα από 42.000 Γάλλους κυνηγούς: Το κυνήγι δεν αγγίζεται

Ηχηρό μήνυμα από 42.000 Γάλλους κυνηγούς: Το κυνήγι δεν αγγίζεται

|

Ηχηρό μήνυμα προειδοποίησης των κυνηγών προς την γαλλική κυβέρνηση. To Σάββατο, οι Γάλλοι κυνηγοί διαδήλωσαν σε μία τεράστια επίδειξη δύναμης εναντίον όσων τολμούν να απειλήσουν την δραστηριότητά τους.

Επτά μήνες πριν από τις γενικές εκλογές, οι Γάλλοι κυνηγοί έδωσαν μια σαφή και ηχηρή προειδοποίηση στους υποψηφίους που επρόκειτο εκ νέου να ηγηθούν της χώρας: το κυνήγι δεν αγγίζεται. Αυτό ανταποκρίνεται στο γεγονός, ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας θεώρησε παράνομες πολλές παραδοσιακές τέχνες κυνηγίου.

κυνηγοί διαδήλωση Γαλλία

Οι διαδηλώσεις κατέκλυσαν αρκετές πόλεις στην Γαλλία και είχαν πολιτική εκπροσώπηση των κομμάτων που ταιριάζουν περισσότερο με τον αγροτικό κόσμο και το κυνήγι. Οι πορτοκαλί παλίρροιες έχουν δείξει τη δύναμη της κυνηγετικής δραστηριότητας στην ευρωπαϊκή χώρα της Γαλλίας.

Θα συνεχίσουν να διαμαρτύρονται

Ο πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Κυνηγών, Willy Schraen, επεσήμανε ότι τα εκατομμύρια Γάλλοι κυνηγοί έχουν εξαντλήσει την υπομονή τους και ότι η απαγόρευση των παραδοσιακών τεχνών κυνηγιού ήταν η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε. Και δεν απέκλεισε άλλη μια μεγάλη κινητοποίηση για τον ερχόμενο Μάρτιο. 

κυνηγοί διαδήλωση Γαλλία

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η θεαματική επανεμφάνιση της τσίχλας

Η θεαματική επανεμφάνιση της τσίχλας Εξακολουθεί να μένει αναπάντητη η απορία των κυνηγών για τη μεγάλη φετινή παρουσία των τσιχλών, ιδιαίτερα αυτή της κελαηδότσιχλας. Ο απόηχος...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ