spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤριχωτάΑγριογούρουνοΙταλός κυνηγός τραυματίστηκε θανάσιμα από αγριογούρουνο

Ιταλός κυνηγός τραυματίστηκε θανάσιμα από αγριογούρουνο

|

Ένας κυνηγός από το Arenzano πέθανε αφού τραυματίστηκε σοβαρά από ένα αγριογούρουνο που είχε πυροβολήσει.

Ο άντρας, συνταξιούχος πρώην τραπεζίτης που ζούσε στο Arenzano κατέληξε από την επίθεση που δέχθηκε από ένα αγριογούρουνο που είχε τραυματίσει κατά την διάρκεια του κυνηγίου. Ο κάπρος του έκοψε και τις δύο μηριαίες αρτηρίες του.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας κυνηγετικής εξόρμησης στην επαρχία Αλεσάνδρια. Ο 74χρονος, Lazzaro Valle πυροβόλησε και τραυμάτισε ένα μεγάλο αγριογούρουνο. Το ζώο επανακάμπτοντας όποιες δυνάμεις είχε του επιτέθηκε και του έκοψε τις δύο μηριαίες αρτηρίες. Άμεσα έσπευσαν εκεί άλλοι κυνηγοί της ομάδος του οι οποίοι κάλεσαν σε βοήθεια.

Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο, με κόκκινο κωδικό (το πιο σοβαρό), στο νοσοκομείο της Αλεξάνδρειας, όπου χειρουργήθηκε αμέσως. Δυστυχώς, το χειρουργείο δεν ήταν αρκετό για να του σώσει τη ζωή. Αφήνει πίσω του τη γυναίκα και το παιδί του. Ο 74χρονος έφτασε στο νοσοκομείο σε απελπιστική κατάσταση, με καρδιακή ανακοπή και με κομμένες και τις δύο μηριαίες αρτηρίες.

Η υπόθεση ερευνάται από τους καραμπινιέρους της Novi Ligure, οι οποίοι έφτασαν στον τόπο του ατυχήματος, μεταξύ Castelletto και Silvano D’Orba.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί – Βίντεο

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί Αρκούδα εισβάλλει στην αυλή ενός σπιτιού σε χωριό της Ρουμανίας - Τα πρόβατα προσπαθούν να προστατεύσουν τα αρνιά τους από...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ