spot_img
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΙσπανία: Ταύρος σκότωσε με χτύπημα στον λαιμό 30χρονο άνδρα - Βίντεο

Ισπανία: Ταύρος σκότωσε με χτύπημα στον λαιμό 30χρονο άνδρα – Βίντεο

|

Ισπανία: Ταύρος σκότωσε με χτύπημα στον λαιμό 30χρονο άνδρα

Τραγική κατάληξη είχε ένα αυτοσχέδιο «κυνηγητό» με ταύρο στην Ισπανία με έναν 30χρονο να χάνει τη ζωή του όταν στην προσπάθειά του να προκαλέσει το μεγαλόσωμο ζώο, γλίστρησε με αποτέλεσμα να δεχθεί ένα θανατηφόρο χτύπημα στον λαιμό.

Σε βίντεο που έχουν καταγράψει αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης με τίτλο «encierro» στην πόλη Ναβαλκαρνέρο, κοντά στη Μαδρίτη, φαίνεται ο 30χρονος να πετάει μια ζακέτα στον ταύρο για να τον προκαλέσει. Δυστυχώς, όμως, για τον ίδιο όταν προσπάθησε να ανέβει σε έναν φράχτη για να προστατευτεί, έχασε τη λαβή του με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον ταύρο να επιτεθεί.

Σύμφωνα με την Daily Mail νεκρός από τα χτυπήματα του ταύρου έπεσε ο Ντάνιελ Γκονζάλεζ Αρίμπας ο οποίος ήταν recortador, ιδιότητα την οποία έχουν όλοι όσοι χρησιμοποιούν τα κορμιά τους για να αποσπάσουν την προσοχή των ταύρων σε ταυρομαχίες προκειμένου να γλιτώσουν οι ταυρομάχοι.

«Ένας άνδρας μας άφησε κάνοντας αυτό που λάτρευε. Ήταν ένα αγόρι αλλά ήταν και ένα γενναίο άτομο και ένας φίλος που συναντά κανείς σπάνια, κάποιος που ήταν πάντα έτοιμος να βοηθήσει άλλους όταν ήταν σε κίνδυνο» αποχαιρέτησε τον 30χρονο ο φίλος του, Ρικάρντο Οτέρο.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λύκος ενδέχεται να κατασπάραξε τον μικρό Εμίλ – Ισχυρισμός σοκ μετά την ανακάλυψη των οστών του δίχρονου

Λύκος ενδέχεται να κατασπάραξε τον μικρό Εμίλ - Ισχυρισμός σοκ μετά την ανακάλυψη των οστών του δίχρονου Ο μικρός Γάλλος Εμίλ μπορεί να φαγώθηκε από...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ