spot_img
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤριχωτάΑγριογούρουνοΙαπωνία: Αγριόχοιρος επιτίθεται σε οπερατέρ και τον στέλνει στο νοσοκομείο! (vid)

Ιαπωνία: Αγριόχοιρος επιτίθεται σε οπερατέρ και τον στέλνει στο νοσοκομείο! (vid)

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Οι αγριόχοιροι είναι παντού.

Μέχρι και στην Ιαπωνία κυκλοφορούν… ελεύθεροι, επιβεβαιώνοντας με τον χειρότερο δυνατό τρόπο την επικινδυνότητα που μπορεί να ελλοχεύει η παρουσία αυτού του άγριου ζώου σε αστικές περιοχές.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω τρομακτικό βίντεο ένα αγριογούρουνο επιτίθεται πρώτα σε μία γυναίκα, αλλά στη συνέχεια εστιάζει τον θυμό του σε έναν οπερατέρ.

 

Δυστυχώς, ο άτυχος άντρας από την επίθεση αυτή “αποκόμισε” αρκετούς σοβαρούς τραυματισμούς στα πόδια, τα οποία τον… οδήγησαν στο νοσοκομείο. Από εκεί αποχώρησε με πατερίτσες υποβασταζόμενος…

Ο πληθυσμός των αγριόχοιρων αυξήθηκε από την εγκατάλειψη του κυνηγιού.

Από το 1970 έως σήμερα, ο αριθμός των Ιαπώνων κυνηγών μειώθηκε κατά το ήμισυ και πλέον ανέρχονται στους 200.000, ενώ είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί αυτή η «ελεύθερη πτώση». Αρκετοί εξ αυτών είναι περασμένης ηλικίας και δεν φαίνεται να προστίθεται «νέο αίμα», με αποτέλεσμα το κυνήγι σιγά σιγά να εξαλείφεται στην συγκεκριμένη χώρα.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο οι επιθέσεις αγριόχοιρου επαναλαμβάνονται καθημερινά σε ιαπωνικές πόλεις. Τα τροχαία ατυχήματα και οι ζημιές που προκαλούν στις καλλιέργειες έχουν δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία.

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταδίωξη λύκου με αυτοκίνητο στο δρόμο προκάλεσε αντιδράσεις – Βίντεο

Καταδίωξη λύκου με αυτοκίνητο στο δρόμο προκάλεσε αντιδράσεις Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα που δείχνει νεαρούς να καταδιώκουν μέσα στη...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ