spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΙ.Χ. τραυμάτισε ζαρκάδι στην Φραγκόσκαλα Αγρινίου

Ι.Χ. τραυμάτισε ζαρκάδι στην Φραγκόσκαλα Αγρινίου

|

 

Πριν από μερικές ημέρες, στη περιοχή της Φραγκόσκαλας Αγρινίου, πλησίον της Ποταμούλας, στην εθνική οδό Αγρινίου – Καρπενησίου, ένα άγριο ζαρκάδι πετάχτηκε στο δρόμο και τραυματίστηκε από διερχόμενο Ι.Χ.

 

Άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου μετέβησαν στο σημείο του ατυχήματος και κατόπιν εντολής του διοικητή της Τροχαίας Αστυνομικού Υποδιευθυντη Αλέξη Αντωνίου παρέμειναν εκεί έως ότου ληφθεί εξειδικευμένη μέριμνα για την παραλαβή και περίθαλψη του άγριου ζώου.

Ενημερώθηκαν άμεσα από την Τροχαία Αγρινίου το τοπικό Δασαρχείο, ο Σύλλογος Προστασίας – Περίθαλψης άγριων ζώων ΑΝΙΜΑ καθώς και οι θυροφυλακες της περιοχής, όπως και ο δήμος Αγρινίου.

Τελικά το άγριο ζώο μετά από συντονισμένες ενέργειες και με τη συνδρομή εθελοντή της ΑΝΙΜΑ, παρελήφθη για να λάβει την αναγκαία φροντίδα. Δυστυχώς όμως, όπως ενημέρωσε ο Νίκος Πατερέκας, διασώστης αγρίων ζώων στην περιοχή και συνεργάτης της ΑΝΙΜΑ, το ζώο δεν κατάφερε να επιβιώσει…

Πηγή: nafpaktianews

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυνηγοί και στρατός θα σκοτώσουν 4.000 αγριογούρουνα στην Ιταλία – Απαραίτητο μέτρο για την πανώλη των χοίρων

Κυνηγοί και στρατός θα σκοτώσουν 4.000 αγριογούρουνα στην Ιταλία - Απαραίτητο μέτρο για την πανώλη των χοίρων Οι κυνηγοί και ο στρατός θα σκοτώσουν...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ