spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ Πυροσβεστική Ζακύνθου διέσωσε σκυλάκι που είχε εγκλωβιστεί σε βράχια στη θάλασσα...

Η Πυροσβεστική Ζακύνθου διέσωσε σκυλάκι που είχε εγκλωβιστεί σε βράχια στη θάλασσα – Βίντεο

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Mια δύσκολη αλλά πετυχημένη επιχείρηση διάσωσης κατάφεραν οι άνθρωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Ζακύνθου, οι οποίοι έδωσαν μεγάλο αγώνα να σώσουν ένα εγκλωβισμένο σκυλάκι στα βράχια.

Η Πυροσβεστική αφού έλαβε κλήση και ενημερώθηκε από τους εθελοντές Ζακυνθινού Ομίλου Μέριμνας Ζώων, για το εγκλωβισμένο σκυλάκι στην περιοχή του Βροντόνερου (Καλαμάκι), έσπευσε στην περιοχή να δει τι ακριβώς συμβαίνει. Οι πυροσβέστες, φτάνοντας στο σημείο, διαπίστωσαν ότι από ξηράς ήταν αδύνατο να σώσουν το ζώο, με αποτελέσμα να επικονωνήσουν με το Λιμενικό για να συνδράμει στην διάσωση του σκύλου, κάτι το οποίο όμως κατέστει αδύνατο, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο μικρό σκάφος για να προσεγγίστει η περιοχή.

Οι Πυροσβέστες δεν το έβαλαν κάτω, και συνεχίζοντας την προσπάθεια τους, έψαξαν και βρήκαν ψαρά από την περιοχή του Αγίου Σώστη, ο οποίος τους πήγε με τη βάρκα του στο σημείο που βρισκόταν εγκλωβισμένο το ζώο. Το σημείο είναι ιδιαίτερα δυσπρόσιτο. Και είναι απορίας άξιο το πώς το σκυλί βρέθηκε εκεί.

Πήραν λοιπόν το σκυλάκι μαζί τους στη βάρκα και το μετέφεραν στη στεριά και ολοκλήρωσαν με επιτυχία αυτή την περιπετειώδης επιχείρηση διάσωσης του ζώου.

Το σκυλί ήταν φοβισμένο, αδύνατο με σπασμένο πόδι και μεταφέρθηκε άμεσα στο λιμανάκι του Αγίου Σώστη, όπου εθελοντής του παρείχε φροντίδα.

pyrosvestiki\-zakynthou\-diasosi\-skylou\-1

pyrosvestiki\-zakynthou\-diasosi\-skylou\-2

pyrosvestiki\-zakynthou\-diasosi\-skylou\-3

pyrosvestiki\-zakynthou\-diasosi\-skylou\-4

pyrosvestiki\-zakynthou\-diasosi\-skylou\-5 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λύκοι καταβροχθίζουν ένα ελάφι σε χώρο στάθμευσης – Βίντεο

Λύκοι καταβροχθίζουν ένα ελάφι σε χώρο στάθμευσης Οι λύκοι έχουν αυξηθεί κατά πολύ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο σε σημείο που αποτελεί και αντικείμενο συζήτησης της κομισιόν....
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ