spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ Beretta Holding υπέγραψε δεσμευτική συμφωνία για την εξαγορά της RUAG Ammotec

Η Beretta Holding υπέγραψε δεσμευτική συμφωνία για την εξαγορά της RUAG Ammotec

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Η ενημέρωση της Beretta Hellas σχετικά με την εξαγορά της RUAG Ammotec από τον Ιταλικό Κολοσσό:

Η Beretta Holding είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι υπέγραψε δεσμευτική συμφωνία για την απόκτηση του 100% της RUAG Ammotec της κορυφαίας ευρωπαϊκής βιομηχανίας πυρομαχικών μικρού διαμετρήματος και κάτοχος επώνυμων εμπορικών σημάτων όπως RWS, Norma, Rottweil, Geco.

Ο Pietro Gussalli Beretta, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Beretta Holding, δήλωσε: «Αυτό είναι μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή στην ιστορία του Ομίλου μας. Καλωσορίζουμε θερμά τους περισσότερους από 2.700 υπαλλήλους της RUAG Ammotec στον Όμιλό μας έχοντας εργαστεί σχεδόν τρία χρόνια σε αυτό το έργο».

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αναγνωρίσαμε ξεκάθαρα ότι η RUAG Ammotec ταιριάζει απόλυτα στην κουλτούρα μας και υπάρχει μια ισχυρή, ικανή και έμπειρη διοίκηση, που θα βοηθήσει εξαιρετικά στην ενσωμάτωση της RUAG Ammotec στον όμιλό μας.

Όπως τόνισε επίσης ο Pietro Gussalli Beretta, υπάρχει μια εξαιρετική στρατηγική προσαρμογή μεταξύ της RUAG και του Ομίλου Beretta όπως δήλωσε :«Έχουμε τα πυροβόλα όπλα και τα οπτικά, η RUAG Ammotec έχει τα πυρομαχικά, δεν υπάρχει σχεδόν καμία επικάλυψης σε κοινά προϊόντα». Επίσης, στον τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης και διανομής θα δούμε ισχυρές συνέργειες – ειδικά μακροπρόθεσμα το οποίο για τον όμιλό μας πάντα είναι το πιο σημαντικό. Έχοντας την RUAG Ammotec εντός του Beretta Holding Group θα ενισχυθούν οι ευρωπαϊκές μας επιχειρήσεις και θα αυξηθεί περαιτέρω το παγκόσμιο μας αποτύπωμα.

«Αυτή η νέα προσθήκη στον όμιλό μας θα προσθέσει έναν σημαντικό αριθμό επώνυμων προϊόντων υψηλής ποιότητας στον όμιλό μας στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο μας από Premium brands», είπε ο Pietro Gussalli Beretta. Με αυτήν την εξαγορά, ο Όμιλος Beretta Holding θα αυξήσει σε πάνω από 6.000 άτομα το ανθρώπινο δυναμικό του. Ο τζίρος θα φτάσει κοντά στο 1,5 δισ. ευρώ. Ταυτόχρονα, προσθέτουμε πέντε εργοστάσια και συνολικά 16 νέες εταιρείες σε 12 διαφορετικές χώρες. Μετά την εξαγορά αυτή η Beretta Holding θα έχει 50+ θυγατρικές σε όλο τον κόσμο. Υπό την ιδιοκτησία μας η Ruag Ammotec εξακολουθεί να είναι πλήρως δεσμευμένη να παραδώσει πυρομαχικά υψηλής ποιότητας στην Bundeswehr και τον
ελβετικό στρατό.

Όπως ζητήθηκε από την Ελβετική Κυβέρνηση, η Beretta Holding θα
υποστηρίξει πλήρως και θα διατηρήσει την υπάρχουσες τοποθεσίες. Η Beretta Holding και η RUAG International άρχισαν να υποβάλλουν αιτήσεις για τις υποχρεωτικές κυβερνητικές εγκρίσεις της συμφωνίας. Αναμένεται ότι η Beretta Holding θα αναλάβει την πλήρη ιδιοκτησία της RUAG Ammotec μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Δεν γνωστοποιούνται όροι και προϋποθέσεις της συναλλαγής. Η Beretta Holding θα ήθελε να ευχαριστήσει τους οικονομικούς μας συμβούλους, την BNP και τη Mediobanca. Ο Pietro Gussalli Beretta είπε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη βαθιά κατανόηση, πλήρη αφοσίωση και τον υψηλό επαγγελματισμό της Mediobanca, η οποία είναι πάντα κοντά στις παραδοσιακές οικογενειακές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται παγκοσμίως».

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

BELLMONTE I & II: Super Christmas offer από την Beretta Hellas

BELLMONTE I & II: Super Χριστουγεννιάτικη Προσφορά από την Beretta Hellas Έρχονται τα Χριστούγεννα, μία από τις καλύτερες ίσως εποχές του χρόνου και η Beretta...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ