spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΗ αντίδραση ενός αλόγου στη παρουσία ενός λύκου (βίντεο)

Η αντίδραση ενός αλόγου στη παρουσία ενός λύκου (βίντεο)

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Η αντίδραση ενός αλόγου στη παρουσία ενός λύκου

Ένα άλογο κινείται προς έναν λύκο που κείτεται νεκρός. Αρχίζει να τον δαγκώνει και να τον κλωτσά με μανία μπροστά στον χειριστή του. 

Αυτή η συμπεριφορά του αλόγου στο αντίκρισμα του λύκου είναι απόρροια του αμυντικού του μηχανισμού. Αυτή είναι σχετικά φυσιολογική συμπεριφορά σύμφωνα με τους ειδικούς των ιπποειδών. Το ζώο θα προσπαθήσει να δαγκώσει κάθε πιθανό κίνδυνο που πλησιάζει κοντά του και θεωρείται ως απειλή. Το άλογο είναι εμφανώς αναστατωμένο και ο χειριστής του προσπαθεί να το ηρεμήσει.

Οι εικόνες έχουν καταγραφεί σε μια χώρα της κεντρικής Ασίας και έχουν αναρτηθεί στα κοινωνικά δίκτυα με μεγάλη απήχηση.

Το υποείδος του λύκου που κατοικεί σε αυτή τη χώρα της Κεντρικής Ασίας είναι ο λύκος της στέπας, γνωστός και ως λύκος της Κασπίας Θάλασσας. Είναι ένα υποείδος γκρίζου λύκου που ζει κυρίως στις υπάρχουσες στέπες γύρω από την Κασπία Θάλασσα, ιδιαίτερα στον Καύκασο, στο νότιο Καζακστάν, στα βόρεια Ουράλια βουνά, στις βόρειες περιοχές του Ιράν, στο Αφγανιστάν, ακόμη και στις στέπες της Ουγγαρίας και της Ρουμανίας.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λύκος παραμονεύει λαγόσκυλα για να επιτεθεί – Βίντεο

Λύκος παραμονεύει λαγόσκυλα για να επιτεθεί Με κινήσεις …κομάντο, λύκος παρακολουθούσε λαγόσκυλα που ήταν αφοσιωμένα στην ιχνηλασία του ντορού, με στόχο να τους επιτεθεί! Το άγριο...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ