spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ ανακοίνωση για τη σύλληψη του δράστη που πυροβόλησε τον συγχωριανό του!

Η ανακοίνωση για τη σύλληψη του δράστη που πυροβόλησε τον συγχωριανό του!

|

 

To βράδυ της Κυριακής στον Αφάλωνα της Μυτιλίνης, ο 49χρονος κάτοικος πυροβόλησε τον φίλο και συγχωριανό του, γιατί πίστευε ότι ο νυχτερινός επισκέπτης είχε σκοπό να κάνει πλιάτσικο στην αγροτική του εκμετάλλευση. Δυστυχώς ο τραυματισμός του φίλου του 49χρονου είναι σοβαρός και χρειάστηκε να γίνει αεροδιακομιδή στην Αθήνα και να δίνει αυτή τη στιγμή μάχη για τη ζωή του. 

 

Πριν από λίγο εκδόθηκε για το περιστατικό ανακοίνωση από την Ασφάλεια Μυτιλήνης :

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ταυτοποιήσει το άτομο, που χθες (05-07-2020) το βράδυ σε αγροτική τοποθεσία στη Λέσβο, πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο και τραυμάτισε σοβαρά ημεδαπό, ενώ στον ίδιο χώρο με τον παθόντα βρισκόταν ένα ακόμη άτομο-ημεδαπός. 

Πρόκειται για ημεδαπό, ο οποίος συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (06-07-2020), ενώ παράλληλα κατασχέθηκαν, το κυνηγητικό όπλο που χρησιμοποίησε και ένας κάλυκας. 

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης. 

 

 

Πηγή: lesvosnews.net

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περάσματα τρυγονιών: Ανοιξιάτικη μετανάστευση

Περάσματα τρυγονιών: Ανοιξιάτικη μετανάστευση Την Τετάρτη 17 Απρίλη σημειώθηκε ένα μεγάλο πέρασμα τρυγονιών από τις Στροφάδες νήσους και τη Ζάκυνθο στο Ιόνιο πέλαγος. Το πέρασμα ξεκίνησε...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ