spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ αγάπη των κυνηγών όλα... τα υπομένει - Συγκλονιστικό βίντεο από τον...

Η αγάπη των κυνηγών όλα… τα υπομένει – Συγκλονιστικό βίντεο από τον απεγκλωβισμό της Κιάρας!

|

Η Κιάρα σώθηκε!

Από σήμερα τις 5 το απόγευμα, ξαναβγήκε στο φως από τα …έγκατα της γης! Την απελευθέρωσε η αγάπη των φίλων της, που δεν σκέφτηκαν στιγμή να την αφήσουν αβοήθητη στο βάραθρο των έξι μέτρων, όπου είχε πέσει κατά τη διάρκεια κυνήγι αγριόχοιρων, έξω από το Λιτόχωρο Πιερίας.

Ήδη, το γουρουνόσκυλο απολαμβάνει τη θαλπωρή στο ντιβάνι μέσα στο σπίτι της οικογένειας του Ζήση Φρασιόλα, αρχηγού της κυνηγοπαρέας.

Ο απεγκλωβισμός έγινε, λίγο πριν η επέλαση του «Διομήδη», καλύψει την περιοχή με χιόνια!

Την Κιάρα την έβγαλε από τη…φυλακή-λαγούμι, ο Κώστας Κατσάρος, κουνιάδος του Χρήστου Φρασιόλα, ενός από τους τρεις γιους του Ζήση. Ο Κώστας μπήκε μέσα από την τρύπα που άνοιξαν στο βράχο και με δέλεαρ το τομάρι αγριογούρουνο προσέλκυσε την Κιάρα, ενώ κατάφερε να περάσει μια αρπάχτρα πάνω στην οποία έριξε ένα λουκάνικο. Εκείνη μπήκε για να το φάει και τότε αυτός την τράβηξε έξω.

Λεπτομέρειες από τη διάσωση μπορείτε να παρακολουθήσετε στην αποψινή εκπομπή μας «Πρωινές Ιχνηλασίες» με τον Σοφοκλή Κοσκινά και τον Μηνά Ιορδάνογλου που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα, με καλεσμένους τους ήρωες της ιστορίας και δίπλα τους την Κιάρα.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί – Βίντεο

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί Αρκούδα εισβάλλει στην αυλή ενός σπιτιού σε χωριό της Ρουμανίας - Τα πρόβατα προσπαθούν να προστατεύσουν τα αρνιά τους από...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ