spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΓενική Συνέλευση Δ’ ΚΟΣΕ: Επιστροφή στην κανονικότητα

Γενική Συνέλευση Δ’ ΚΟΣΕ: Επιστροφή στην κανονικότητα

|

Γενική Συνέλευση Δ’ ΚΟΣΕ

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια, οι κυνηγετικές οργανώσεις μπήκαν ξανά σε περίοδο κανονικότητας, μαζί τους και η Δ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδος η οποία προχώρησε στην τακτική της Γενική Συνέλευση μετά αρχαιρεσιών την περασμένη Κυριακή.

Κάνοντας τον απολογισμό της θητείας της απερχόμενης διοίκησης, ο πρόεδρός της Νίκος Σταθόπουλος ο οποίος επανεξελέγη στη νέα διοίκηση, μαζί με τους Γ. Αραμπατζή, Φ. Τρακάκη, Η. Γιανναρά, Η. Παπαγεωργίου, Ε. Καραγιάννη και Γ. Γαβαλά, αναφέρθηκε σε αυτή τη δύσκολη 2ετία, αλλά τις κινήσεις που έγιναν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς ώστε η κυνηγετική δραστηριότητα να συνεχιστεί απρόσκοπτα.

Γενική Συνέλευση Δ’ ΚΟΣΕ – Οι δηλώσεις του Προέδρου

«Τα προηγούμενα δύο χρόνια ίσως ήταν τα πιο έντονα και δύσκολα για πολλούς λόγους. Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν οι κυνηγετικές οργανώσεις δεν κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τόσες προκλήσεις μαζεμένες, ή να διαχειριστούν ταυτόχρονα τόσα μέτωπα», επεσήμανε σε άλλο σημείο του απολογισμού της απερχόμενης διοίκησης της Δ’ ΚΟΣΕ, ο Νίκος Σταθόπουλος.

Και αυτές οι προκλήσεις ξεκίνησαν με την απαγόρευση της μετακίνησης των κυνηγών κατά τη διάρκεια της καραντίνας και κορυφώθηκαν με το τρυγόνι.

Ειδικά για το τελευταίο, ο κ. Σταθόπουλος ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας πως είτε θα γινόταν η ηλεκτρονική καταγραφή της κάρπωσης (σε συνεννόηση με το υπουργείο και τις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης), είτε θα απαγορευόταν, όπως έχει ήδη συμβεί σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύσσωμη η ηγεσία των κυνηγών στην «Κυνηγεσία 2024»

Οι Κυνηγετικές Ομοσπονδίες στην Έκθεση Κυνηγεσία 2024! Στην έκθεση «Κυνηγεσία 2024» έδωσε βροντερό «παρών» σύσσωμη η ηγεσία της κυνηγετικής οικογένειας, από την Συνομοσπονδία και...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ