spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΓαλλία: 17χρονη κυνηγός πυροβόλησε κατά λάθος νεαρή πεζοπόρο

Γαλλία: 17χρονη κυνηγός πυροβόλησε κατά λάθος νεαρή πεζοπόρο

|

Γαλλία: 17χρονη κυνηγός πυροβόλησε κατά λάθος νεαρή πεζοπόρο

Ένα δραματικό κυνηγετικό ατύχημα σημειώθηκε στο Καντάλ της Γαλλίας 

– Ο πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας των κυνηγών της Γαλλίας – Willy Schraen εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το γεγονός

Ήταν ένα δραματικό ατύχημα που συνέβη το Σάββατο 19/2/2022, όταν μία 25χρονη πεζοπόρος σκοτώθηκε από νεαρή 17χρονη κυνηγό κατά τη διάρκεια κυνηγιού.

Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ώστοσο σύμφωνα και με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο πρόεδρος της εθνικής ομοσπονδίας κυνηγών Willy Schraen θέλησει να τοποθετηθεί επί του θέματος δημοσιεύοντας την παρακάτω ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλοι κυνηγοί,

Με βαθιά θλίψη έμαθα τον θάνατο ενός 25χρονου πεζοπόρου από τυχαίο πυροβολισμό στο τμήμα του Καντάλ. Ο πυροβολισμός φέρεται να έγινε από νεαρή Κανταλέζα κυνηγό κατά τη διάρκεια κυνηγιού μεγάλου θηράματος στην πόλη Κασσανιούζε.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια αυτής της νεαρής γυναίκας και στους αγαπημένους της.

Προς το παρόν, δεν έχω πλήρη γνώση όλων των παραμέτρων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια τέτοια τραγωδία. Το ατύχημα σημειώθηκε σε ένα μικρό μονοπάτι μέσα στα χαμόκλαδα. 

Η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη θα καθορίσει σε κάθε περίπτωση τις ευθύνες.

Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας ενός τέτοιου ατυχήματος, θα ήθελα να σας μεταφέρω ορισμένες σκέψεις που είναι απαραίτητες για εμάς.

Καταρχάς, οι υπηρεσίες του FNC βρίσκονται σε επικοινωνία με όλες τις ομοσπονδίες Κυνηγών, ώστε σε κάθε διοργάνωση κυνηγών να υπενθυμίζονται όλοι οι κανόνες ασφαλείας που αφορούν κάθε κυνηγετική πρακτική.

Τις επόμενες ώρες, θα ζητήσω από τον Πρόεδρο της Alliance des Sports et loisirs de nature να συγκεντρώσει όλες τις ομοσπονδίες της φύσης από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να σας υπενθυμίσει τα μέτρα ασφαλείας για τα οποία εργαζόμαστε μαζί για περισσότερα από δύο χρόνια.

Τέλος, απευθύνω έκκληση σε κάθε κυνηγό στη Γαλλία να λάβει στο έπακρο το δράμα που μόλις συνέβη. Χωρίς να περιμένω τα αποτελέσματα της έρευνας, θέλω να σας πω ότι τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει, έστω και κατά λάθος, τον θάνατο ενός ανθρώπου. Σας υπενθυμίζω ότι χρησιμοποιούμε θανατηφόρα όπλα και ότι όλοι όσοι τα χρησιμοποιούν πρέπει να είναι άψογοι.

Βασίζομαι στον καθένα από εσάς να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Μην πυροβολείτε σε μια κατάσταση όπου παραμένει η παραμικρή αμφιβολία ή ο παραμικρός κίνδυνος και πρέπει να είναι η μόνη ενέργεια που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια μιας κυνηγετικής δράσης. Τέλος, σας ζητώ να αποκλείσετε από το κυνήγι σας όποιον δεν έχει τέλεια ασφαλή οδήγηση όταν εξασκεί το πάθος μας. Το συλλογικό μας μέλλον εξαρτάται από αυτό.

Willy Schraen, Πρόεδρος FNC.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λύκος ενδέχεται να κατασπάραξε τον μικρό Εμίλ – Ισχυρισμός σοκ μετά την ανακάλυψη των οστών του δίχρονου

Λύκος ενδέχεται να κατασπάραξε τον μικρό Εμίλ - Ισχυρισμός σοκ μετά την ανακάλυψη των οστών του δίχρονου Ο μικρός Γάλλος Εμίλ μπορεί να φαγώθηκε από...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ