spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΓ' Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου: Σύλληψη για παράνομη θήρα λαγού και αγριόχοιρου

Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου: Σύλληψη για παράνομη θήρα λαγού και αγριόχοιρου

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Μετά από καταγγελίες για νυχτερινή παράνομη θήρα λαγών και αγριόχοιρων στην ευρύτερη περιοχή της Τ.Κ. Πυργακίου του Δήμου Αιγιαλείας, οι Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες των Κυνηγετικών Συλλόγων Αιγίου και Καμαρών εντόπισαν το βράδυ της 1ης/9/20 ένα αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα στην εν λόγω περιοχή.
 
 
Αφού το παρακολούθησαν για αρκετή ώρα διαπίστωσαν ότι ο οδηγός του σταματούσε ανά διαστήματα και φώτιζε με φορητό προβολέα τους παρακείμενους αγρούς, με προφανή σκοπό την εξεύρεση θηραμάτων.
 
Στην συνέχεια οι Θηροφύλακες κατάφεραν να προσεγγίσουν και να εγκλωβίσουν το όχημα του λαθροθήρα, διαπιστώνοντας ότι το άτομο αυτό εκτός του προβολέα, έφερε και κυνηγετική καραμπίνα έτοιμη προς χρήση, γεμάτη με τέσσερα (4) φυσίγγια κατάλληλα για τριχωτά θηράματα.
 
Ακολούθησε κατάσχεση των μέσων της παράνομης θήρας και υπεβλήθη στο Δασαρχείο Αιγίου η σχετική μήνυση, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Δασικού Κώδικα.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου: Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου: Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κρανιδίου, αφουγκραζόμενοι τα τεράστια...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ