spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΓ' Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου: Ο απολογισμός παραβάσεων του Ιανουαρίου

Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου: Ο απολογισμός παραβάσεων του Ιανουαρίου

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου:

 

«Κατά το τελευταίο εικοσαήμερο του μηνός Ιανουαρίου 2021, οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες των Κυνηγετικών Συλλόγων Καλαμάτας, Πύλου και Μελιγαλά σε συνεργασία με τον Θηροφύλακα του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας διαπίστωσαν τις κάτωθι παραβάσεις του δασικού κώδικα:

• Το Σάββατο 9/1 εντόπισαν και συνέλαβαν στην περιοχή «Ράχες» του Δ.Δ. Ρίγκλια Δήμου Δυτικής Μάνης, ένα άτομο πολωνικής καταγωγής το οποίο είχε τοποθετήσει συρμάτινες θηλιές για την σύλληψη αγριόχοιρων.
• Την Δευτέρα 18/1 στην ευρύτερη περιοχή του Δ.Δ. Βελανιδιάς του Δήμου Καλαμάτας εντόπισαν τέσσερα άτομα τα οποία έστηναν δεκάδες αγκίστρια με σκοπό την άνανδρη σύλληψη πτερωτών θηραμάτων (τσίχλες).

Σε όλες τις περιπτώσεις ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες (κατασχέσεις των παράνομων μέσων θήρας, διαδικασία αυτοφώρου κ.τ.λ.) καθώς και η υποβολή των σχετικών δικογραφιών στην Δασαρχείο Καλαμάτας.

ΤΟ Δ.Σ»

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου: Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου: Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κρανιδίου, αφουγκραζόμενοι τα τεράστια...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ