spot_img
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΦΤΩΧΟΤΕΡΗ Η ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ: «Έφυγε» ο Γαβριήλ Νιάνιος

ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ Η ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ: «Έφυγε» ο Γαβριήλ Νιάνιος

|

 

 Σε ηλικία 68 χρόνων,  άφησε την τελευταία του πνοή, νικημένος από την επάρατο, ύστερα από «μάχη» ενός έτους, ο πρόεδρος του Ομίλου Κούρτσχααρ Ελλάδος, Γαβριήλ Νιάνιος.

Εκτροφέας Κούρτσχααρ και Αγγλικών Σέττερ, επί πολλά χρόνια είχε τη δική του γραμμή αίματος, με την επωνυμία «Εύοσμος».

Κριτής μορφολογίας και εργασίας Ομάδας 7, ήταν εκ των ιδρυτών του Ομίλου Κούρτσχααρ Ελλάδος, ενώ διετέλεσε και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

Πάνω απ’ όλα, όμως,  όπως και ο ίδιος δήλωνε και στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο ήταν «μπεκατσοκυνηγός!».

Η είδηση του θανάτου του γέμισε με θλίψη όλον τον κυνηγετικό κόσμο και το τηλέφωνο του σπιτιού του στον  Εύοσμο πήρε «φωτιά», από τους εκατοντάδες φίλους που είχε από όλη την Ελλάδα.

«Ο Γαβριήλ ήταν ένας ακούραστος εργάτης της κυνηγετικής κυνοφιλίας», ανέφερε ο τέως πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, Απόστολος Γιαπουτζής.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, στις 11 π.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίου Προδρόμου Ιωάννου, στην παραλία Διονυσίου Χαλκιδικής, απ’ όπου και καταγόταν.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα – Βίντεο

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα Το κυνήγι έχει πάψει εδώ και καιρό και τα αγριογούρουνα δίχως κανένα φόβο πλέον ξεχύνονται στους...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ