spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΦθιώτιδα: Τέλος καλό στην περιπέτεια του κυνηγού που αυτοτραυματίστηκε

Φθιώτιδα: Τέλος καλό στην περιπέτεια του κυνηγού που αυτοτραυματίστηκε

|

 

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια κυνηγού, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης (30/12) αυτοτραυματίστηκε κατά τη διάρκεια κυνηγιού στο ορεινό Σκλήθρο, αρκετά μακριά από τον δημόσιο δρόμο και μετά το ποτάμι που είναι στα όρια των νομών Φθιώτιδας και Φωκίδας.

 

Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας και του ΠΚ Πολυδρόσου, κατάφεραν να τον προσεγγίσουν και με τη βοήθεια κυνηγών από την περιοχή να τον μεταφέρουν στο ασθενοφόρο με το οποίο διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Η περιπέτεια για τον 53χρονο κυνηγό από την Αθήνα φέρεται να ξεκίνησε γύρω στις 12:30’ το μεσημέρι, όταν σε μια άτυχη στιγμή παραπάτησε με αποτέλεσμα να αυτοπυροβοληθεί στο δεξιό μηρό.

Ευτυχώς δεν έχασε τις αισθήσεις του παρά τον τραυματισμό και την αιμορραγία και μπόρεσε να ειδοποιήσει φίλους και αρχές. Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας, αλλά και στην Αστυνομία Άμφισσας, ενώ άνθρωποι από το χωριό που γνώριζαν την περιοχή ξεκίνησαν επίσης για παροχή βοήθειας.

Στο σημείο έφτασαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από Πολύδροσο και Λαμία, ενώ στην επιχείρηση συμμετείχαν τόσο ο Διοικητής ΔΙΠΥΝ Φθιώτιδας, Πύραρχος Ανδρέας Μωράτης όσο και ο Διοικητής της ΠΥ Λαμίας Πύραρχος Θανάσης Παπασταμούλης.

Το τζιπ του Διοικητή της Φθιώτιδας κατάφερε να φτάσει στο μέρος όπου είχε κατεβεί ο κυνηγός, μαζί με τη γιατρό από το Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας το οποίο διέθεσε και το ασθενοφόρο του για τη μεταφορά του τραυματία.

Επί τόπου η γιατρός κατάφερε να σταματήσει την αιμορραγία και να δέσει την πληγή, ενώ ο 53χρονος έφτασε με ασφάλεια στο δημόσιο δρόμο όπου περίμενε το ασθενοφόρο για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Την εξέταση των συνθηκών κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο κυνηγός, ανέλαβε η Αστυνομία.

 

Πηγή-φωτό: lamiareport

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το χιούμορ στο κυνήγι: Άδραξε αυτό που μπορείς

Το χιούμορ στο κυνήγι: Άδραξε αυτό που μπορείς Γεροντοπαλίκαρο ο Μιχάλης, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, κάτι παραπάνω από 50 ετών, απόφοιτος της Παντείου και...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ