spot_img
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΦθιώτιδα: Κυνηγούσε σε καταφύγιο με ιχνηλάτες και εκτός προβλεπόμενων ημερών

Φθιώτιδα: Κυνηγούσε σε καταφύγιο με ιχνηλάτες και εκτός προβλεπόμενων ημερών

|

Φθιώτιδα: Κυνηγούσε σε καταφύγιο με ιχνηλάτες και εκτός προβλεπόμενων ημερών

Οι θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας, κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους, εντόπισαν εντός του καταφυγίου άγριας ζωής Αντίνιτσας λαθροκυνηγό ο οποίος ασκούσε θήρα με ιχνηλάτες ημέρα που δεν επιτρέπεται το κυνήγι με σκύλους δίωξης.

Κατά τον έλεγχο ταυτοποιήθηκε ο λαθροκυνηγός ο οποίος αρνήθηκε να παραδώσει τα παράνομα μέσα θήρας, αντιμετωπίζοντας έτσι αυτή τη στιγμή και την κατηγορία της απείθειας μαζί με αυτές της παράνομης θήρας σε καταφύγιο και της παράνομης θήρας με ιχνηλάτες εκτός προβλεπόμενων ημερών.

Όπως σημειώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας, «ενόψει των εορταστικών ημερών, κατά τη διάρκεια των οποίων αυξάνεται η κυνηγετική δραστηριότητα, έχουν προγραμματιστεί αυξημένες περιπολίες ούτως ώστε να αντιμετωπιστούν παρόμοια περιστατικά και να αποτραπεί η λαθροθηρία που αποτελεί τον μεγαλύτερο εχθρό του ευσυνείδητου κυνηγού που σέβεται και αγαπά το περιβάλλον όπου δραστηριοποιείται».

Πηγή: lamiareport

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φθιώτιδα: Ποια περιοχή κηρύχτηκε ως αρουραιόπληκτη – Τα μέτρα καταπολέμησης

Φθιώτιδα: Ποια περιοχή κηρύχτηκε ως αρουραιόπληκτη - Τα μέτρα καταπολέμησης Μετά από ζημιές που προκάλεσαν τα τρωκτικά σε καλλιέργειες Την κήρυξη της περιοχής του Δήμου Δομοκού...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ