spot_img
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΦοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες

Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες

|

 

Δεν μπορώ να γνωρίζω αν βρισκόμαστε κόντα σε εκλογική περίοδο. Φήμες, βέβαια, υπάρχουν για εκλογές μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά αυτό που σίγουρα ισχύει είναι ότι έχει ξεκινήσει η επαναπροσέγγιση των κυνηγών από τους πολιτικούς με σκοπό τι άλλο;…. τους ψήφους.

Η γνώριμή αυτή στάση, ουσιαστικά επαληθεύει και αυτά που λέγαμε και γράφαμε όλο αυτό το διάστημα: πως το κυνήγι και οι κυνηγοί για τους περισσότερους πολιτικούς και ειδικά εκείνους που ανήκουν στην σημερινή κυβέρνηση ήταν κάτι το άγνωστο. Με λίγα λόγια απλά δεν υπήρχαμε. Ήρθε η ώρα να ακούσουμε για το πόσο ενδιαφέρονται για εμάς, πόσο πολύτιμοι είμαστε, τι αγώνα έδωσαν για να αποκαταστήσουν την αδικία που μας έγινε με την παράλογη απαγόρευση κυνηγίου και πιθανώς να ακούσουμε ακόμα πως εκείνοι δεν κυνηγάνε αλλά ο προπάππους τους ήταν κυνηγός, όμως σέβονται την κυνηγετιική δραστηριότητα.

Το ποιοι θα τους πιστέψουν και στο δια ταύτα ποιοι θα τους ψηφίσουν τούτη την φορά, όποτε και αν γίνουν εκλογές, αυτό είναι άλλο θέμα και έχει να κάνει με τις προτεραιότητες που έχει ο κάθε ένας, άλλα και το αν περιμένει κάτι από δαύτους. Όπως και να έχει μπαίνουμε στην εποχή του «πάρε κόσμε». Τίποτα δεν άλλαξε και τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Δυστυχώς, έτσι λειτουργεί το σύστημα και από ότι όλα δείχνουν κάνεις δεν ενδιαφέρεται ή δεν τον συμφέρει στο φινάλε, να το αλλάξει.

Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;. Απλά μαθαίνουμε να «χορεύουμε» με τους ρυθμούς που παίζει η μπάντα. Παίρνουμε από όλους όσοι θα εξυμνήσουν την ύπαρξη μας, αποσκοπώντας στους ψήφους μας, ότι περισσότερο μπορούμε. Συμβόλαια δεν υπάρχουν και από δεσμεύσεις μάθαμε το κατά πόσο τηρούνται. Σε ότι αφορά στο κυνήγι αυτό που θέλουμε να μας πουν όλοι, ανεξαρτήτως κόμματος, είναι οι προγραμματικές θέσεις των κομμάτων που πολιτεύονται. Τα χτυπήματα στην πλάτη και τα εδώ είμαστε για εσάς δεν μας αρκούν. Προγραμματικές θέσεις για το κυνήγι όχι με γενικολογίες και τοποθετήσεις που επιδέχονται πολλαπλές ερμηνείες.

Ξεκάθαρα πράγματα. 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άνοιξη: Οι αρκούδες γίνονται πιο επιθετικές

Άνοιξη: Οι αρκούδες γίνονται πιο επιθετικές Η άνοιξη είναι μια όμορφη εποχή. Το κρύο μένει πίσω μας και ο ζεστός καιρός πλησιάζει. Η άνοιξη είναι...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ